想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

高齡產婦:
恭喜!恭喜!第2次iui就成功,好叻喎!

記住休息多d呀!

原文章由 高齡產婦 於 07-9-14 09:28 發表
各位姊妹,
我得咗喇, 真係唔敢相信呀, 神嘅大能真係喺我身上再一次發生, 因為喱個時間嘅關係,我相信係神嘅恩典.
My Boss resigned 10 months ago and I work alone for more than 7-8 months, then, my new boss jus ...

複式洋房

各位姊妹,
我得咗喇, 真係唔敢相信呀, 神嘅大能真係喺我身上再一次發生, 因為喱個時間嘅關係,我相信係神嘅恩典.
My Boss resigned 10 months ago and I work alone for more than 7-8 months, then, my new boss jus ...

恭喜呀!!!!!!! 記得要保重身體, 生個健康bb 出來!

複式洋房

原文章由 syc204 於 07-9-13 23:19 發表
Jelly,

換咗個新look喎!好cute呀!

cmsfish,

你習慣長假後返工未呀,我就好咗dd,近日多咗d返工mood!

Ruby,

好唔慣,你近日靜晒ge,你係我地大家姐嚟嫁bor!

高齡產婦,socwong,all sisters,

近日忙成點呀?小心保重身體,天氣轉 ...

無la, 心情不錯呀! 我咁啱上星期日都去咗郊遊, 去咗大尾篤踏單車, 呢d 天氣真係一流, 唔晒又唔熱

別墅

各位姊妹,

高齡產婦 : Congratulations !!!

我 also had my second time iui ar !! now waiting for the
result (next Friday). 希 望我好似你咁 lucky ar !!

別墅

高齡產婦,

恭喜你呀!! 好開心呢個topic內既姊妹bingo,突然好感動~

不過對自己又少少失望,因為仲未輪到我......
我呢期睇梗遲ec,上星期去覆診,m遲左3day, 咁ec話48小時內冇m就係有左, 果時真係比左好大希望我,但心諗個天點會咁厚代我呀~ 結果m小姐第二日就黎到訪. 琴日再去睇, ec同我講,我身體好好,應該好易有bb, 不過我心諗,我c6身體差果度弊呢~ 唉.....

各位姊妹,

男爵府

好媽媽勳章

各位姊妹,

高齡產婦

恭喜你呀 ,你唔好睇中醫住啦,休息多d啦
God bless you

大宅

原文章由 syc204 於 07-9-13 23:19 發表
Jelly,

cmsfish,

你習慣長假後返工未呀,我就好咗dd,近日多咗d返工mood!

Ruby,

syc204,

我覺得好感動,你仲會記起我!好多謝你呀.
係呀.我e排心情唔係咁好:-(,所以冇セ留言......
所以,今日見番你,好開心呀!:-P
你近排點呀,返返工,忙唔忙呀!

Ruby

大宅

高齡產婦,

我係用D仔架, 當時我好淺色架, 淺到見唔到咁濟, 所以我諗你中咗啦, 黃體銅仲超高添呀!! 個胎一定好穩陣!!! 你要保重身體呀!! 恭喜!!!

我老公都話要恭喜你呀!!

原文章由 高齡產婦 於 07-9-13 21:43 發表
大家好呀.
我想問下大家, 有冇人用過d仔排卵條驗孕呀, 我唔夠膽用驗孕捧呀, 但今日用d仔, 佢有深線喎, 遠睇係粗線架, 好似仲深過樣本添 ...

[ 本文章最後由 cmsfish 於 07-9-14 23:05 編輯 ]

大宅

jelly,

好彩你唔係嬲我唧, 好担心呀.

Ruby,

你做乜唔開心呀?? 係咪因為太少同我傾偈, 覺得空虛呢?? 我聽日忽然唔駛返工, 又無book補習呀. 睇吓覆唔覆到你??

大宅

jelly,

你換咗新look咩?? 頭髮呀??

syc204,

我的確唔係好適應呀. 不過, 睇多一兩個月啦, 上一次去間好差既學校, 要兩個月呀. 我諗今次要個半月啦.

Jelly,

cmsfish,

...

民房

各位姊妹,

CONGULATION~~~
   好登你開心,興奮呢!!記得你今次IUI 的過程唔係咁開心,很煩惱,但你都一一面對了,你的堅信一定感動了主呢......

複式洋房

高齡產婦,

恭喜您呀! 真係好開心有人成功"造人"!!!! n 咁多個開心!!!!

各位姊妹,

複式洋房

syc204

都係 busy busy busy, 都唔明點解今個月咁多野攪????

Jelly,

cmsfish,

Ruby,

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 Ruby06 於 07-9-14 20:30 發表

syc204,

我覺得好感動,你仲會記起我!好多謝你呀.
係呀.我e排心情唔係咁好:-(,所以冇セ留言......
所以,今日見番你,好開心呀!:-P
你近排點呀,返返工,忙唔忙呀!

Ruby ...

Ruby

您做乜唔開心呀

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 cmsfish 於 07-9-14 23:11 發表
jelly,

你換咗新look咩?? 頭髮呀??

syc204,

我的確唔係好適應呀. 不過, 睇多一兩個月啦, 上一次去間好差既學校, 要兩個月呀. 我諗今次要個半月啦.

cmsfish

係hello kitty ar

大宅

原文章由 jelly123 於 07-9-15 23:01 發表

Ruby

您做乜唔開心呀

jelly, cmsfish, syc204, socwong & other sisters,

多謝你地關心.
都係,同老公d關係唔好!所以一直都冇セ心機.我對佢真係好失望! 之前講好晒e幾個月既plan.我己經做晒可以做既野.盡量做到佢既要求.
點知再提做針炙.佢就成枝"機關槍"掃埋離.佢個妹比人整估,又入埋我數. 其實, 我而家做緊既野都係為左我地將來. 但係來覺得無論我點努力都好.佢對我既愛,都係好有條件.下下講唔通就話,如果你做唔倒abc 我地就分開. 以前我以為佢個人冇セ感情,我都唔會耍求佢什麼"愛", 但當我看見佢對佢個妹既"愛"同包容,加埋今次佢"怨往"我. 我開始覺得佢唔係冇感情,唔係冇愛,只係佢對我冇姐. 我覺得好心痛,好難過..我開始懷疑自己真係嫁錯人:-(:-(:-(

大宅

各位姊妹,

今日係安息日.你地點呀?

ruby

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 Ruby06 於 07-9-16 23:02 發表
各位姊妹,

今日係安息日.你地點呀?

ruby

Ruby

上個星期日同今日都無返教會,覺得好內疚呀

大宅

原文章由 jelly123 於 07-9-17 00:57 發表

Ruby

上個星期日同今日都無返教會,覺得好內疚呀

Jelly,

哈!!今次仲唔輪到我?!
講!點解咁懶惰,呵!呵!(好彩比你同timlc"丙"完後都keep住有返啫!)

Ruby,

只是八掛想問:你...不是教友嗎?(因為我見你用"安息日"這詞)

大宅

高齡產婦,

好好好高興呀!
送住呢d先,遲d再送份大禮比BB。
你成功咗,我仲開心過我自已d朋友有咗!

[ 本文章最後由 syc204 於 07-9-17 01:42 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至