影視娛樂

跳至

首頁
56789...29

尾頁

瑪瑙宮

回覆樓主:

尋晚。一口氣睇晒。
全文。

http://www.jianshu.com/p/d98a75cb5440

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

Lovely媽咪 發表於 17-5-31 18:02
佢地吓吓都生存幾十萬年,又唔駛返工搵錢,其實都幾悶

佢地要受打雷刑先可升級仙位架。佢地要成日接受特別訓練。都好忙。東華帝君成日幫天君處理天上大事。小事佢唔得閒處理。搵佢條(0靚)司命處理。天君最得閒。

夜華娶素素。素素邊知夜華係九重天太子。要斬要殺咁。九重天。天君大晒咩?凡人早知夜華係神仙。都唔一定想嫁佢啦。惹麻煩。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

moonlight9198 發表於 17-5-31 18:13
佢地要受打雷刑先可升級仙位架。佢地要成日接受特別訓練。都好忙。東華帝君成日幫天君處理天上大事。小事 ...

成套最冇用係天君,剩係識嘈嘈閉

瑪瑙宮

Lovely媽咪 發表於 17-5-31 18:38
成套最冇用係天君,剩係識嘈嘈閉

天君個老婆。
天后有冇出現過?
只出現過大太子個老婆。即夜華亞媽。

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

moonlight9198 發表於 17-5-31 19:23
天君個老婆。
天后有冇出現過?
只出現過大太子個老婆。即夜華亞媽。

冇出現過喎

瑪瑙宮

Lovely媽咪 發表於 17-5-31 19:27
冇出現過喎

係囉。咁重要既人物。冇出現。又話天君好多天妃。一個都冇出現過。話天君年老。唔會寵幸任何天妃。所以娶素錦係安撫素錦果族既人。咁後來又可以比夜華做側妃。好似凡間皇帝咁。一個老婆。個亞爸娶完又pass 比個仔。

版主

moonlight9198 發表於 17-5-31 19:34

係囉。咁重要既人物。冇出現。又話天君好多天妃。一 ...

完全睇唔出佢有咩本事做天君

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

moonlight9198 發表於 17-5-31 18:13
佢地要受打雷刑先可升級仙位架。佢地要成日接受特別訓練。都好忙。東華帝君成日幫天君處理天上大事。小事 ...

同意。素素時的夜華好無用,又要素素,又吾敢得罪天君,搞到素素心灰意冷。抵佢要做三百年凑仔公。

瑪瑙宮

Lovely媽咪 發表於 17-5-31 19:48
完全睇唔出佢有咩本事做天君

話東華君讓位出黎。東華君平身係天地共主。點解讓位比個冇能力統治既人呢?

瑪瑙宮

心心媽 發表於 17-5-31 20:01
同意。素素時的夜華好無用,又要素素,又吾敢得罪天君,搞到素素心灰意冷。抵佢要做三百年凑仔公。
...

奈奈湊多之嘛。

瑪瑙宮

回覆樓主:

6月12日。7點開始做喇。
唉!做果半個鐘。加埋廣告。
實得20分鐘左右。
好好一套戲。
比TVB咁攪法。

男爵府

回覆樓主:

我睇到50集啦 見到夜華嘅每一個鏡頭, 我就自動換入楊洋個樣!!! 楊冪+楊洋就好啦
M@ggie :-D

瑪瑙宮

金瑪姬 發表於 17-6-1 20:45
我睇到50集啦 見到夜華嘅每一個鏡頭, 我就自動換入楊洋個樣!!! 楊冪+楊洋就好啦
...

楊洋果套係戲。網上邊度可以免費睇?

版主

moonlight9198 發表於 17-6-1 21:16
楊洋果套係戲。網上邊度可以免費睇?

好似未做喎

瑪瑙宮

Lovely媽咪 發表於 17-6-1 23:36
好似未做喎

未做仲大鑊。已比楊小姐同趙生搶先吸左唔少fans。

版主

moonlight9198 發表於 17-6-2 23:27
未做仲大鑊。已比楊小姐同趙生搶先吸左唔少fans。

咁又未必,好多楊洋既fans既不過如果睇漫畫,楊洋就好似主角,但睇小說,趙就做到個種神韻,我都係俾佢個種沉穩而鍾意咗夜華呢個角色

瑪瑙宮

Lovely媽咪 發表於 17-6-2 23:33
咁又未必,好多楊洋既fans既不過如果睇漫畫,楊洋就好似主角,但睇小說,趙就做到個種神韻,我都係 ...

https://youtu.be/C2mql0vy7ic

有廣東話版。
見到有幾集既片段都係廣東話。

呢集應該係第1集片段。

配左音。聽落又唔同感覺。

[2/6 下午11:44] WINNY WINNY: https://youtu.be/C2mql0vy7ic

版主

moonlight9198 發表於 17-6-3 11:32
youtube 有廣東話版。
見到有幾集既片段都係廣東話。

呢個都ok喎,但夜華唔會又係同一個掛

瑪瑙宮

Lovely媽咪 發表於 17-6-3 17:57
呢個都ok喎,但夜華唔會又係同一個掛

未留意夜華把聲。好似都有廣東話片段。

禁止訪問

首頁
56789...29

尾頁

跳至