美容扮靚

跳至

首頁
56789...59

尾頁

複式洋房

原帖由 emilykawaii 於 09-5-27 18:26 發表
你有無塗痳醉膏?我第一次做無塗我覺得好痛,由其係人中位同鼻痛到標淚水,跟住頂唔順要買痲醉搽,第2次look搽咗就無咁痛喇~

我星期日做了第1次, 都無用麻醉膏, 面都ok, 忍到痛.
權骨近眼附近痛些, 我都標淚水, 那女仔問我駛唔駛抖抖, 我話俾張紙巾我索咗兩滴淚水就得o勒! 可以繼續!
她說如果可以忍到, 就唔好用麻醉膏.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

eCO2mask $1900十包算吾算貴呢??

大宅

請問你哋用邊隻安瓶/精華素來轆個時用?我見有yahoo有D講咩生長因子,有D講羊胎素,又有D講安瓶喎?

子爵府

原帖由 915sooky 於 09-5-28 09:19 發表
請問你哋用邊隻安瓶/精華素來轆個時用?我見有yahoo有D講咩生長因子,有D講羊胎素,又有D講安瓶喎?

我用一隻美國牌子叫BIO--LABSCIENCE 既BIO-SERUM
一隻BIO-C Serum for 保濕,抗氧化,仲有個BIO-A serum for 美白,抗皺~
比個網你地睇www.bio-labcience.com

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

好想買mts 黎做呀,不過都無從入手,請問你地係邊度買呢? 因為個nose有個水豆凹印,好肉酸~

子爵府

原帖由 emilykawaii 於 09-5-28 11:55 發表
我本來都想買BIO-A serum精華不過佢無散買,後來買咗韓國Tssoult 3S-MTS藥水,你做咗效果點呀?

我冇日日做~做左3次,係FIRM左同毛孔細左~我LOOK埋頸,D頸紋都淺左好多~不過而家望起上黎隻眼殘左,因為始終吾敢LOOK太近眼,好痛~

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我做開FACIAL嗰度都有得做
試做價$980
算唔算貴呢?

男爵府

你响美容院做要幾$$? 佢哋做得好唔好?可否pm佢的資料比我.....因為我未做過mts, 想比人做試下先, if ok, I'll buy the roller DIY ...he..he..he..

原帖由 sumi5354 於 09-5-27 14:31 發表
咦...我見到你地好似搵緊呢隻針...
http://www.mts-roller.com.hk/
因為我而家做緊mts個間美容院都有賣呢隻針,我連facial做就賣$380一支,如果你地有需要的話,我可以問下佢地幾錢^^ ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 魚生 於 09-5-27 22:01 發表
請問安瓶精華液係幾時用架?

其實安瓶幾時用都ok架...
可以轆時用..轆後當精華用又得...
平時當精華搽又得...

男爵府

原帖由 915sooky 於 09-5-28 09:19 發表

我個間幫我用安瓶加生長因子黎轆...
我都有問過有咩分別...
佢話唔同精華有唔同用法...其本上轆微針係需要生長因子同埋透明質酸的...
因為生長因子可以令到細胞重組...而透明質酸係令D精華可以更吸收...
而一般微針精華都會含有生長因子的...羊胎素都係精華的一種...因為含有多種人體安基酸...所以可以改善好多皮膚問題...相對價錢會貴D...但就要知本身會唔會含生長因子...如果無就要另加喇...
但安瓶本身無生長因子,所以會架其他精華...e.g 3S藥水...
但就可以按不同皮膚用唔同精華...
唔知有無記漏呢...hehe...
唔知幫唔幫到你呢...

男爵府

原帖由 joeamanda2004 於 09-5-28 12:43 發表
我做開FACIAL嗰度都有得做
試做價$980
算唔算貴呢?

對比起我個間都算貴...

發表話題請圍繞自己動手做,別推介任何美容院,多謝合作。

男爵府

原帖由 nat62 於 09-5-28 13:34 發表
你响美容院做要幾$$? 佢哋做得好唔好?可否pm佢的資料比我.....因為我未做過mts, 想比人做試下先, if ok, I'll buy the roller DIY ...he..he..he..

其實呢個Topic 真係資料已經好豐富(雖然我只睇一半),大家睇晒咁多頁紙,自然會明白所有;希望大家唔好留這要求pm 來pm 去,以免大好一個分享topic 變灌水pm。多謝合作!!

大宅

請問隻Tssoult 3S-MTS藥水幾多錢呀,仲有邊到有得買呀?

原帖由 emilykawaii 於 09-5-28 11:55 發表
我本來都想買BIO-A serum精華不過佢無散買,後來買咗韓國Tssoult 3S-MTS藥水,你做咗效果點呀?

首頁
56789...59

尾頁

跳至