自由講場

跳至

首頁
56789...12

尾頁

象牙宮

stagea 發表於 21-7-9 11:02
係, 同感...只係知佢叫大表哥!
數mirror入面12個都未必數得出佢, 本身無咩特別, 年過三十歲, 個樣唔係靚仔 ...
覺得佢專注戲可有出路,
樣唔差,
好似蕭正楠唱歌唔紅,拍劇紅。

男爵府

小源 發表於 21-7-8 17:12
S級->姜濤
A級->Ian、Jer 、Anson Lo 、Edan
B級->Anson Kong

今日人氣肯定係非Anson Loo莫屬

大宅

VickyCY 發表於 21-7-9 00:27
唔係喎,尹子維係壞人果種邪氣,佢本身都係鍾意花天酒地,氣質都有影響。Jeremy就真係妖精果種,但唔係bad ...

我都覺得尹個感覺邪氣。

大宅

0q.cathy 發表於 21-7-9 10:40
我同意你呢個,佢地有solo人氣會高,不過edan 最新有劇跑出,Anson lo 因為生日撞正劇一齊,人氣真係勁過 ...

坦白講我覺得anson lo人氣已經過kt,可能天時地利,加上佢套戲係做得好,Stanley 做戲自然,但討論度唔及佢地,拍戲真係好入屋,加油mirror

大宅

VickyCY 發表於 21-7-9 00:32
專一有巿場架咁靚仔都咁專一喎,搵到對的人係好幸運

我就係果個唔對的人 成口葡萄

大宅

chocolatebean 發表於 21-7-9 08:22
所以覺得佢同周渝民好似,都係靚仔加木木的表情,係有種悶的感覺

花姐話佢三天打魚兩天曬網 更加扣分 佢年紀做明星太大啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mercurycc 發表於 21-7-9 12:01
覺得佢專注戲可有出路,
樣唔差,
好似蕭正楠唱歌唔紅,拍劇紅。

咁佢要捱下先出到頭...

伯爵府

chocolatebean 發表於 21-7-9 10:40
https://zh.wikipedia.org/wiki/MIRROR_(%E7%B5%84%E5%90%88)

WIKI 呢度有17X喎!

你比較下 肯定無17X,圖中梁業160CM,跟花姐差不多

左181 中間177 姜仲要企唔直, 咁frankie會17X? 165CM最準

伯爵府

至美 發表於 21-7-9 12:38
坦白講我覺得anson lo人氣已經過kt,可能天時地利,加上佢套戲係做得好,Stanley 做戲自然,但討論度唔及佢 ...
人氣唔會勁過kt,始終佢咁妖唔係個個like,你睇BK lihkg幾多人反佢?佢最多入no.2/no.3 <-以現在人氣計

伯爵府

【嘴對嘴│公開同性男友】Anson Lo@ Mirror新歌疑YouTube狂買點擊

男子組合MIRROR 成員Anson Lo 日前推出自己填詞的新歌,內容大講愛情觀和情史,為要上鏡好睇,他表示在拍攝前一晚開始禁食,加上拍攝超過12小時,足足捱餓30小時。

新歌《Burn Out》於8月12日推出,同日,Mirror其他成員Anson Kong和Jeremy亦分別出新歌《蝸牛》和《迴光物語》,三首歌在YouTube上架後,即引來大堆是非。事闗有網民發現《蝸牛》跟《迴光物語》五日內有100k views。Anson Lo的《Burn out》則超前拋離兩位隊友,有300k views。

'

令不少網民討論Anson Lo 為谷新歌,在YouTube 狂買點擊!
網民發現Anson Lo 的MV like及Views數出現異常,仲要列晒數據!
網民繼續柯南上身,發現Anson Lo 的MV 數字勁升外,又觀察到他的個人IG和Fan Club IG亦疑似買粉絲谷人氣,就連Anson Lo早前和梁文禮做直播訪問,其粉絲亦疑似幫偶像狂買Views,出現大量外籍followers,突然大受歡迎的他,在討論區牽起熱烈討論!。
另外,Anson Lo又被網民起底,對他的性取向尤其有興趣。他們大量翻查Anson Lo當年未出道的跳舞片,其中一條是他跟男拍檔跳熱身舞,甚至嘴對嘴。又有一條是Anson Lo和男舞蹈員Ka Lo跳舞,片尾出現字幕「兩個人是兩個個體,最重要是互相遷就!」夠晒曖昧,最後出Credit,更註明兩人情侶關係,算唔算間接出櫃?

早前Anson Lo 和梁文禮做直播訪問宣傳新歌時,其粉絲亦疑似幫偶像狂買Views!就連Anson Lo的個人IG和Fan Club IG亦疑似買粉絲數量谷人氣,幾個平台分別出現大量外籍不知名followers!

follower買view點勁過姜濤

水晶宮

小源 發表於 21-7-9 13:07
你比較下 肯定無17X,圖中梁業160CM,跟花姐差不多
係 WIKI 講架! 唔係我唔信你呀!

水晶宮

坦白講我覺得anson lo人氣已經過kt,可能天時地利,加上佢套戲係做得好,Stanley 做戲自然,但討論度唔及佢 ...
STANLEY 做戲唔錯, 把聲又好聽, 只不過比 EDAN & AL 名氣蓋過左

水晶宮

小源 發表於 21-7-9 13:28
【嘴對嘴│公開同性男友】Anson Lo@ Mirror新歌疑YouTube狂買點擊
佢D FANS 愛佢 = 害佢

伯爵府

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... 3%E6%80%A5%E5%8D%87
MIRROR的成員中,「人氣王」姜濤的IG followers一向是最多,但近日,Anson Lo超前姜濤,成功成為IG粉絲最多的一位成員!根據網站Social Blade的數據計算,Anson Lo的IG粉絲在7月6至7月7日的期間暴漲得最多,一日間足足多了超過15000人。而過去一個月,他IG粉絲的增加總數大幅拋離姜濤的粉絲增加人數。

姜濤的IG過去30日增加了約3萬人追隨。(social blade網站截圖)

Anson Lo的IG過去30日增加了約6萬人追隨,不過他的數據就截至7月7日,而姜濤的數據就截至7月8日。(social blade網站截圖)

你地覺得點條友真係唔知醜一日間足足多了超過15000人,用呢個方法勝姜濤有意思咩?

伯爵府

chocolatebean 發表於 21-7-9 13:51
佢D FANS 愛佢 = 害佢
勝之不武

大宅

小源 發表於 21-7-8 22:11
anson bean

天星銀行嗰個唔係花姐咩?

伯爵府

大宅

小源 發表於 21-7-9 14:09
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... 3%E6%80%A5%E5%8D%87
MIRROR的成員中,「人氣王」姜濤的IG follower ...

其實呢,細細聲講,我都係呢幾日鍾意左 Anson Lo, 哈哈!

初時唔知佢係乜水,都唔覺佢靚仔,又係好似大家咁覺得佢脂粉味太重。

但呢幾日睇緊大叔,我又幾鍾意佢,可能佢喺劇入面好暖男啦,而家呢個年紀,我鍾意暖男多過型男

大宅

小源 發表於 21-7-9 14:35
有幾個人
https://www.google.com.hk/search?q=%E5%A4%A9%E6%98%9F%E9%8A%80%E8%A1%8C+ansonbean&tb ...

撞鬼law, 我同個仔都淨係認得花姐

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

但套劇下星期完啦,之後Anson lo 是否keep到人氣,係好關鍵,希望佢可以繼續keep going

ming8916    發表於 21-7-9 19:27

首頁
56789...12

尾頁

跳至