夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-9 13:38
C6講係佢一路呃女話自己係單身嚟嘅,唔知係咪真㗎。話個小三踢爆咗喊住話唔好耽誤佢,佢哋鬧大交即係因為 ...

7年之癢,如果佢咁樣同個小三講,就算走咗呢個,都有下一個,你死心吧,做返一個有底氣嘅女人,無謂浪費時間,執着只會害死你自己!

複式洋房

LamCheung116 發表於 24-3-10 14:33
講心嗰句,妳C6除非俾小三飛咗,否則好難會返嚟囉,妳叫佢拿錢甩身。佢宜家對住你仲有愧疚?
...

剛分居嗰陣對著我係有啲愧疚喇,保證咗當下離婚會補償返俾我奶奶話C6係一時懵咗,梗係會回頭,我愛佢諗俾次機會,唔肯簽紙。期間等到小三鬧佢,C6打俾我喊著要返嚟,我真係以為佢發覺同小三唔夾肯斬斷,仲心諗好彩冇簽紙。返咗嚟,我睇佢喊,無鬧過淨係關心。諗唔到佢心情平復返要走,99話當日半夜C6同小三細細聲傾電話。依家C6對著6299話好痛苦係因為我鬧佢,唔肯好聚好散,99信以為真打嚟叫我唔好迫佢個仔幾狼心狗肺講得出嚟,點解仲會有愧疚對著我?我依家諗著鬧爆C6同個小三,簽紙走人

複式洋房

CingLee 發表於 24-3-9 18:40
叫醫生開啲抗抑鬱藥你食 食完之後你就對佢無feel 你就好自由自在咁鬧柒佢
我朋友同你情況一樣 食完藥之後 ...

多謝妳,我依家真係好需要

禁止訪問

瑪瑙宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-10 20:19
剛分居嗰陣對著我係有啲愧疚喇,保證咗當下離婚會補償返俾我…奶奶話C6係一時懵咗,梗係會回頭,我愛佢諗 ...

睇清佢個家人真面目就好啦,以後各行各路,不相往還

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-10 20:19
剛分居嗰陣對著我係有啲愧疚喇,保證咗當下離婚會補償返俾我…奶奶話C6係一時懵咗,梗係會回頭,我愛佢諗 ...
嘩,俾我小爆個老人家,鬧仔米鬧仔囉,鬧兩句會冇左忽肉要你打來叫我收皮???
咁媽寳要唔要都罷啦。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

CingLee 發表於 24-3-9 18:40
叫醫生開啲抗抑鬱藥你食 食完之後你就對佢無feel 你就好自由自在咁鬧柒佢
我朋友同你情況一樣 食完藥之後 ...

有啲咁嘅事?

珍珠宮

覺得你老公份人好假,肯定好多大話連篇。如果你想同佢玩嘢,就一定要抽身出來。同佢一齊斗大,一定唔會比佢咁舒服享福。

佢話小三唔知佢有結婚嘛!就特登比小三知,等佢嘗試下失戀無愛人的痛心。

但是你要預這場戰好難行,所以首先一定要抽身出來,不要再信任佢,不再愛佢。斗長命。

洋房

鬧爆佢走人啦,男家及你老公依家係覺得你阻住佢地,嬲嬲地同佢傾條件拎錢走,咪益左佢

複式洋房

mln 發表於 24-3-11 22:12
覺得你老公份人好假,肯定好多大話連篇。如果你想同佢玩嘢,就一定要抽身出來。同佢一齊斗大,一定唔會比 ...

我諗搵小三出嚟對質,睇C6係咪大話冚大話嚟嘅。C6死唔肯答我,話唔好亂咁鬧人。一諗起就好激氣!佢對奶奶劈大眼講大話 諗辦法迫我簽紙。點解俾個賤三鬧到飛起,唔返屋企對著阿媽喊?平復返又當冇嘢,呢對男女真係好賤格。

複式洋房

kwhkwh 發表於 24-3-11 07:46
嘩,俾我小爆個老人家,鬧仔米鬧仔囉,鬧兩句會冇左忽肉要你打來叫我收皮???
咁媽寳要唔要都罷啦。
...

喺電話度我問奶奶知唔知妳個仔真係好衰格,依家搞到連家都唔肯要,仲係人嚟嘅?妳點解唔幫我鬧衰個小三?點解唔幫我規勸妳個仔?點解唔幫我講返句公道話?點解咁樣鬧我…我好無用,忍唔住喊咗出嚟…

複式洋房

stella00 發表於 24-3-12 08:52
鬧爆佢走人啦,男家及你老公依家係覺得你阻住佢地,嬲嬲地同佢傾條件拎錢走,咪益左佢
...

-

大宅

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-12 15:00
喺電話度我問奶奶知唔知妳個仔真係好衰格,依家搞到連家都唔肯要,仲係人嚟嘅?妳點解唔幫我鬧衰個小三? ...

點解?
因為條衰佬係佢個仔, 你唔係佢個女囉

Iiiiiiiiii_FB    發表於 24-3-12 15:33

別墅

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-12 15:02
上個禮拜C6返咗教會後同6299鬧大交,99怪我…我依家一做即係错…
...

你都係快D同呢家人割蓆算啦,佢都痴線嘅,佢個仔自己管理唔好自己的感情問題要佢插手去理,佢又唔係咩stakeholder,佢點教仔架!?成家人都無腦!

逝去感情如何留得住?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-12 15:02
上個禮拜C6返咗教會後同6299鬧大交,99怪我…我依家一做即係錯…
...
你而家要做既野,唔做佢老人家評論係米錯!

你要保護自己的權益!

講到尾,你仲對賤男有期望,俾老人家吃住!

但你要記得,你都係人地寳貝女來架,除左額娘,其他老人家係nothing.
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

洋房

上個禮拜C6返咗教會後同6299鬧大交,99怪我…我依家一做即係錯…
...

你要醒喇,小姐

禁止訪問

伯爵府

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-12 14:53
我諗搵小三出嚟對質,睇C6係咪大話冚大話嚟嘅。C6死唔肯答我,話唔好亂咁鬧人。一諗起就好激氣!佢對奶奶 ...

同小三對質嚟做乜?
那日睇星期日檔案,位女士講得好好,你同小三唔同level,佢無資格同你講嘢
係都係同老公對質,但查實都係無必要
呢一刻,你只需同佢講錢,其他佢點同小三一齊,識幾耐,講咗乜,係咪呃小三⋯究竟知嚟做乜?!

伯爵府

Iiiiiiiiii_FB 發表於 24-3-12 15:00
喺電話度我問奶奶知唔知妳個仔真係好衰格,依家搞到連家都唔肯要,仲係人嚟嘅?妳點解唔幫我鬧衰個小三? ...

你咪傻啦,你係外姓人,99做乜要保你?樓上對,你醒下啦
好似我前姑奶講咗一句,公說公有理婆說婆有理,我就無再同佢講一句說話
你要同對家割蓆,封鎖,唔好畀機會99鬧你!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊