自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 77777 於 09-9-13 11:57 發表
我覺得俞其實都好可憐, 我同情佢, 不過, 如果佢能夠企返起身, 識過第二個, 活得比佢好, 先係上上之策, 一個唔愛自己的男人根本唔值得為佢再晒任何時間, 佢咁做只會話比個負情郎聽佢係幾咁有魅力....何必為一棵爛樹放 ...

講到尾,女人要自愛才值得人尊重

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實男女都係.....

佢咪就係傻law......佢想攪倒人地形象插水, 不過佢自已形象先插水law....

原帖由 sandy1425 於 09-9-13 12:16 發表

講到尾,女人要自愛才值得人尊重

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

聽完有d心酸!!

大宅

感情事從來都無對錯,只有當事人最清楚!

廿年來譚先生都無公開講過,為何依家先講呢? 其實 media 就係咁,新聞有價值時,見人地登就唔輸蝕咁一齊加入討論,讀者就要自己分辨是非。

呢d分手、三角戀很常見。不過,出書講太私人既事、接受訪問等,令人反感都好正常。

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

agree

原帖由 psy2009 於 09-9-13 13:51 發表

廿年來譚先生都無公開講過,為何依家先講呢? 其實 media 就係咁,新聞有價值時,見人地登就唔輸蝕咁一齊加入討論,讀者就要自己分辨是非。

呢d分手、三角戀很常見。不過,出書講太私人 ...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 psy2009 於 09-9-13 13:51 發表

呢d分手、三角戀很常見。不過,出書講太私人 ...

Agree, D人講到譚先生咁有料, 佢又係節目內咁為喻小姐抱不平, 咁點解要二十年後先出黎講? 我覺得佢又唔係全完作野, 但唔代表佢知道全件事的內情 (當然我地都唔知), 但佢又講到咁肯定, 好似有誤導聽眾之嫌。所謂一紙婚書, 其實係台灣文具店可以買到, 簽好後要拿去註冊, 才算真正夫妻。好似在香港, 你登記了結婚, 但只要一日未正式註冊, 都未係合法夫婦。
他們兩個當天發生了甚麼事情, 大家知道嗎? 喻小姐他們說的話真的是真相嗎? 劉先生沒有向大家交待, 又代表真的是他理虧嗎? 如果劉先生現在再出來說, 大家又可能會罵他說謊, 或者沒風度....

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至