自由講場

跳至

首頁
56789...13

尾頁

侯爵府

愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

介紹用灰萬癢開水消毒殺菌・・・・

伯爵府

6299daside 發表於 11-5-17 23:12
唔好意思,大家可否話我知,共用keyboard點會惹到病?! 咁我地平日搭車咪,我好憎人坐我張椅,我在公司 ...

我出差返大陸, 坐直通車, 見到旁邊條大陸男粉腸, 坐坐下, 立左本 " 直通車雜志" 放係pat pat 度坐, 嘩, 自此我坐親直通車就唔會睇車上d雜志, 真係dirty 到無人有架. 各位媽媽, 小心小心.

大宅

肯定有X病。。大家小心D啊

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢自己可能聞慣咗d味唔覺Lor! 我以前個同事住山上面, 一到潮濕天就大獲, d泥既up味熏到佢成個人都好泥味, 我就勁打"乞次", 佢係唔覺嫁!

我試過一次搭mtr, 聞到一陣好腥既味......望過去個女士又冇攞住d餸, 只係咩住個袋, 但真係唔知係咪個到出味lor, 佢一落車就冇咗d味!

樓主真係叫朋友直接同佢講, 叫佢睇e生啦, d味咁勁, 真係可能有病!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

侯爵府

畀面勳章

如果真係個女仔下體發臭,咁真係好可憐

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆 珀圖媽媽 的帖子

(索過人地張chair???)...好嘔 發表於 昨天 18:42

唔係索過,又點會知一定係下面,唔可以係其他地方先~

禁止訪問

畀面勳章

翡翠宮

畀面勳章

咁勁陣味 又真係好難開口既

公爵府

好媽媽勳章

男爵府

有啲女仔m到流量勁,又唔勤換巾的話,真係會有陣腥噏味,以前有個同學就係咁,流量勁到要用產婦衛生巾,佢去完廁所打開門,陣腥噏味就會湧出嚟,好嘔嫁!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伯爵府

畀面勳章

35C9 發表於 11-5-18 00:57
我出差返大陸, 坐直通車, 見到旁邊條大陸男粉腸, 坐坐下, 立左本 " 直通車雜志" 放係pat pat 度坐, 嘩, ...

thanks!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢係咪有咗BB或者啱啱生完BB?
有時孕婦或者剛生完BB時都會有味GA
因為D荷爾蒙轉變咗

如果唔係既話就真係有病居多
臭到連著咗UNDER著咗裙或者褲都聞到的話
佢真係"損毀"得好嚴重
普通洗身液無用ga啦
要用藥粉開水每日浸ga

如果係性病
咁佢用過既廁所同座椅你地真係唔好惦
真係會傳染ga
至於keyboard.............
除非佢r完 west west再惦ga啫
否則點會.............

想大家好落台既話
咪叫ADMIN 喺女廁出咗MEMO
話近期發現廁所有異味
而異味應源於BODY
請各位同事注意個人衛生咁囉
咁樣佢咪唔使知D男同事知
無咁核突囉

vwong  孕婦都會有陣味架,我m年前做暑期工個時有個女人有了bb,就是有陣味  發表於 11-5-18 12:21

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

伯爵府

畀面勳章

亞貴 發表於 11-5-18 09:55
因為D荷爾蒙轉變咗

keyboard.............keyboard.............,暈啦,keyboard都會,我朝朝抹過keyboard同電先用,亞貴,搭公車點辦?

牛精仔  keyboard共用架咩 ? 係都好恐怖wor...咁都野到....  發表於 11-5-18 10:11

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

B媽-Blue 發表於 11-5-18 00:35
我朋友話已經買左廖xx同容xx代言o個支
但唔知最後會唔會唔敢俾佢

叫佢唔好買錯, 要買有藥性 or 防臭果隻...我有次響萬0 8卦去望下呢d "新產品", 我見佢有7日treatment ...希望阿女同事用完有改善啦....咁樣比男人話臭x....真係好慘

6299daside  贊同  發表於 11-5-18 10:09

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

亞貴 發表於 11-5-18 09:55
因為D荷爾蒙轉變咗

阿貴, 有見地...memo放廁所好d, 話哂唔駛比d8公眼望望

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

首頁
56789...13

尾頁

跳至