自由講場

跳至

首頁
56789...21

尾頁

伯爵府

有目的架!大把手尾你跟呀

星美美  係呀, 我就係驚! 可唔可以講下有咩手尾跟呀?  發表於 12-5-26 00:47

大宅

引用:Quote:chamomile+發表於+12-5-25+23:25+the

原帖由 星美美 於 12-05-26 發表
我個心態有D複雜. 係香港想玩既係會搵到(真既仲難添,因為而家好多後生女都無),
不過2X咁細就難搵D; 同埋你 ...
樓主,
咁其實妳係咪已經心裡有數,想試下呢?睇妳嘅語氣都妳係知道現實,亦唔介意。其實就算妳一早有晒心理準備去玩,但我覺得最終妳都會傷!妳自己𧗾量下啦!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:chamomile+發表於+12-5-25+23:25+the

原帖由 星美美 於 12-05-26 發表
我個心態有D複雜. 係香港想玩既係會搵到(真既仲難添,因為而家好多後生女都無),
不過2X咁細就難搵D; 同埋你 ...
咁你要清楚你想要啲乜,
一個可以照顧自己嘅人?一個志同道合嘅人?
定係需要你照顧返佢嘅人?

星美美  多謝引導我諗呢個問題,我個人比較自私,唔鐘意幫人教仔兼幫人全家移民  發表於 12-5-26 04:08

男爵府

引用: 先形容我自己: 我40, 不過個樣仲似32,3歲

原帖由 星美美 於 12-05-25 發表

先形容我自己: 我40, 不過個樣仲似32,3歲, 離左婚幾年, 無錢, ...
真心,大陸小去為妙,我老豆就是按摩,同B6女人搞左,成個家散左,問心佢中意你D咩,冇共同興趣,將來日子佢會照顧你嗎

星美美  SORRY,聽到你個CASE...我對呢個人係無信心,不過唯一驚佢會做D乜,佢地D人命賤  發表於 12-5-26 04:10

男爵府

假如你真喺接受嘅話講句衰D都要講了,結果會騙財騙色
為何唔搵返HK男士呢?有必要搵B6而且喺外省,恐怕到時佢融咗你都唔知頭唔知路
何必苦了自己呢?回頭是岸啊!

大宅

glorialip 發表於 12-5-25 23:28
樓主,希望你唔好怪我直接
第一,見過你一次,相處果個幾鐘,佢有 幾了解你,又知你幾多嘢先,咁快"鐘意"你 ...
唔緊要, 我都好直1) 佢有問過個按摩女關於我既,可能都係我衰,口花花咁揼到佢好開心咁, 以後唔敢!
2) 個女既知我婚姻狀況呀,因為佢都係. 其實佢之前都介紹過個男仔幫我按腳, 又係咁大,不過可能講下眼緣,
同埋果時無心諗住搵BF, 佢又按得唔舒服, 所以無左下文.

Lavandula  狼虎之年沒個伴都唔好咁天真,B6有幾多個喺真心?更何況你40有多佢得26歲  發表於 12-5-26 00:50

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:樓主,吾係撥水,我次次上去按摩都有男技師

原帖由 ganbare 於 12-05-25 發表
樓主,吾係撥水,我次次上去按摩都有男技師撩,有次仲收到情信添,後來發覺D大6仔全部都係咁,嘥氣!:igive ...
agree ..我上次同老公去都係咁,我老公未到,我同老公d朋友按先(女),我同老公坐前一排,咁老公未黎,隔離咪吉椅一張,個男仔一黎按,就好快口花花,我老公黎到,坐多陣我先有機會表明隔離個位係我老公,跟住佢好惡然,然後話我後生就結左婚,估唔到。

星美美  可能佢首先第一步諗住博你做熟客同比多D TIPS  發表於 12-5-26 04:24

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:ganbare 發表於 12-5-25 23:20 樓主

原帖由 CALVEN 於 12-05-25 發表
agree,我只試過一次唔係同c6一齊去,即時又讚我腳靚,頭髮柔軟....又比電話no我

樓主咁天真,
d對白咁熟既

大宅

asaygnin 發表於 12-5-26 00:39
樓主,
咁其實妳係咪已經心裡有數,想試下呢?睇妳嘅語氣都妳係知道現實,亦唔介意。其實就算妳一早有晒心 ...
未出呢個POST之前仲15/16, 不過多謝呢度咁多JM 一面倒既分析, 同埋仲講比我聽有先例, 我諗我會臨涯勒馬.

男爵府

如果你40,有個廿幾歲既B6仔追你你會點?

從來我都唔信一見鍾情嘅……除左錢

睇完po文,俾我嘅感覺係:有人想搵奶媽

樓主,你記住去骨場嘅角色只係一個消費者,冇必要亦唔需要對入面任何人講過嘅說話太上心。假使你真係需要人陪,都係明買明賣,享受過便算。

骨場無真愛

星美美  多謝提醒! BTW若果我好似你咁對錢一見鐘情既話,我就真係好有$咯, 呵呵~  發表於 12-5-26 04:28

男爵府

回覆 回覆:LedTV的帖子

台詞

珍珠宮

熱血金章

glorialip 發表於 12-5-25 23:28
樓主,希望你唔好怪我直接
第一,見過你一次,相處果個幾鐘,佢有 幾了解你,又知你幾多嘢先,咁快"鐘意"你 ...
同意!
似乎樓主而家仲沾沾自喜緊有廿零男仔中意.
d男人上b6, 就係比d女人讚賞到high晒, 以為對方真係鍾情於自己, 跟著就踩晒入氹.

就算有人追, 唔係話對方要追就要比佢追到掛, 唔通八襾金嚟追我都接受咩.
而家主場係自己, 唔啱就叫佢過主啦, 洗乜煩, 除非樓主都有心.

至於個女技師, 可能攪得掂你兩, 佢都有利是收. 點解唔賺.

想玩下既, 玩完!!
抺下個咀, 就走啦! 段估佢唔會喊住要樓主負責任掛.

bebe12hk    發表於 12-5-26 05:52
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

錢同時間都不是太重要,
都係當買件玩具娯樂下消磨時間.

但你要記住他們毎ー句説話都信不過.

他們過橋就抽板...分分鐘局..知你太多野後,

容易掌握騙晒你d錢及禍及你和你家人安全

三思

星美美  我都係驚呢樣, 多謝提醒!  發表於 12-5-26 04:41

子爵府

畀面勳章

咪話我諗得衰,果個男人想你申請佢嚟香港就真,千祈咪俾寂寞蒙蔽,決擇錯誤!否則恨錯難番!

星美美  係呀,我唔會再比自己離婚架勒  發表於 12-5-26 04:42

男爵府

畀面勳章

回覆:星美美 的帖子

一按就愛上...咁似d男人包二奶

星美美  笑死~, 好多人話我似男人~  發表於 12-5-26 04:43

伯爵府

回覆:如果你40,有個廿幾歲既B6仔追你你會點?

下?!香港無男人咩?

星美美  你有適合人選唔該PM下, THKS~  發表於 12-5-26 04:44

男爵府

每個人都會有lonely 嘅時候,找個靚仔做伴,仲要B6,咪等同玩火,你講下架咋!唔好咁認真啦!

星美美  未出POST前係真,不過B6咁兇狠都係唔好勒...  發表於 12-5-26 04:46

大宅

angelic 發表於 12-5-25 23:33
佢地睇中嘅係你港人身份!!! 同埋睇中你想搵人陪嘅心態, 我諗你要認真考慮。

話說, 我老爸朋友中有個中年 ...
所以我"萬一"真係拍拖我都一定唔會同佢結婚; 不過又驚佢到時唔知會用咩手法或者迫我就範.唉...其實我都係想聽下你地講法, 睇下有無例外姐, 睇黎都係NEGATIVE多.

珍珠宮

熱血金章

Music_sister 發表於 12-5-25 23:36
1.你想搵個人陪下.都搵番近D會好D,下下見面番上去,你仲辛苦啦
2.按唔按腳好事小姐,最多咪以後唔叫佢囉~再唔 ...
按一PART腳幾耐?就當你按2PART好未?2個小時都唔夠......就話鐘意你
話無目的都唔信啦

男技師可能係中意左樓主隻腳呀!

星美美  耶~你好衰, 超搞笑, 笑鬼死人咩~呵呵~(註: D啦多到嚇死你)  發表於 12-5-26 04:48
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

公爵府

畀面勳章

愛你張身份證,就係你講得太多你自己D野比技C知,先知你單身,你試下話比人聽你有老公,一定唔會有呢件事發生,清醒D啦!一次就鐘意,要人陪都唔駛揾佢!

星美美  唉...一次夠, 以後費事講咁多, 多謝呢度JM將我係生死邊緣抽返我出黎  發表於 12-5-26 04:50

首頁
56789...21

尾頁

跳至