美容扮靚

跳至

首頁
56789...14

尾頁

禁止訪問

回覆:教你如何選擇學化妝的地方?(自己經驗分享)

複式洋房

pls pm me yr blog, thx!

禁止訪問

回覆:cottonballball 的帖子

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

教你如何選擇學化妝的地方?(自己經驗分享)

Please pm your blog!

神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

複式洋房

我都想睇呀!pm埋我呀

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:carriebo 的帖子

Please PM your blog

珍珠宮

好媽媽勳章

我都有興趣學個人化妝, 可否也PM 給我
私人傳訊 回覆 引用

大宅

回覆 carriebo 的帖子

pls also PM me . thanks

子爵府

陪月勳章

我都想學化妝,但唔知搵邊到學好,真係無從入手,都想睇下你個blog,可否pm我嗎?

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

學帶假眼捷毛 幾錢

男爵府

畀面勳章

Pls pm yr blog, thanks

大宅

回覆 yeesumyin 的帖子

Hi, 我想知學個人化妝有沒有分年齡同要多少錢?

其實學個人化妝無分年齡,因為我會針對返你地的皮膚同年齡黎教,我自己最年輕教過十幾歲,最大一位學生就四十幾歲,大約幾百蚊一個兩堂的course。如果你想知多d詳情,我可以pm資料俾你呢!

大宅

各位happy new year!!!!!
祝大家新一年有更多新體驗,日日都快快樂樂,漂漂亮亮!

唔好意思咁多位,因為離開左香港一星期,所以今日先回覆大家呢!

LOSINGMYWAY Pik_baby_g yukiyukileung nnaa monsterpw crazy_for_1028 H00207 marblecake88 blackisdolly kayi729 annaannawaifan

已pm我的blog或者有關資料俾你地,收唔到請再告知!^^

大宅

各位happy new year!!!!!
祝大家新一年有更多新體驗,日日都快快樂樂,漂漂亮亮!

唔好意思咁多位,因為離開左香港一星期,所以今日先回覆大家呢!

sscbaby wendy_ip88 Marimo M318 carvy cottonballball Gbrb wongian kuromi-chou jessicayoko leungbi 2heiBBmama minnie-him x_kathy_o circle119 敏敏媽咪 Navi^^ awesomeada

已pm我的blog或者有關資料俾你地,收唔到請再告知!^^

大宅

hitori 發表於 12-12-26 21:11
想請教下,點樣畫內眼綫,先無咁易溶落眼肚位呢?
我晝內眼綫,成日要照鏡,睇下有無變熊貓眼,好煩!
另外,可否p ...

畫內眼線其實一定要揀一隻真正防水防油的眼線筆,特別係有部份人眨眼次數較多同埋上眼瞼比較重的人都好易將眼線筆整哂落眼下面。
你可以在畫眼線前掃多幾層碎粉在眼肚位置,用一隻防水防油的眼線筆畫眼線,畫完後再用眼線液一點點咁加強條眼線。淨用眼線液會顏色好實,淨用眼線筆就較自然但會較易脫色。

已pm你了^^

大宅

回覆 cky34979 的帖子

學帶假眼捷毛 幾錢

我其中有一班化妝班係學黏假睫毛的,你可以睇睇。

別墅

Pls pm ur blog

大宅

回覆 Ivyyeung0502 的帖子

已pm了

大宅

講起之前12月有一日我化妝破哂紀錄,partner接左化新娘妝,我幫佢手化其他妝,一個早上走兩度地方(女家再去男家),連續化左6個妝(姊妹、媽咪、奶奶、姑仔),夜晚再補左8個妝,oh.....好似做左一日運動咁,一返屋企就累到乜都唔想做......mouth:mouth:" />

其實講真,每次化完妝我都覺得好似做完運動咁,除左要夠精神外,腳力、腰力、手力、眼力,一樣都不能小....

男爵府

我都想睇呀!pm埋我呀

首頁
56789...14

尾頁

跳至