跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 中西區2004精靈BB會 - Part VI

[quote]
郭太太Candy 寫道:
你果d應該唔係外判果種嘛? ?-(
因為我c6

別墅

Lui_BB,

我都唔知阿仔肯唔肯爬, 志在帶佢行下咁囉~

小倩,

我book左明早試tots and toddlers pg, 第二堂睇下同唔同到你同monica一起上~~

大宅

I hope so, If have gathering, call me.
I do 5 day work. where you live

[quote]
5使 :-( ,因為我初頭打中文都係咁慢嫁!你遲d就好快

大宅

5係嘛? 咁冇人道! 真係……利物浦

[quote]小倩 寫道:
我唔係外判O個D... 外判O個D, 做極都無6千蚊個月, 好慘O架~~~ 仲要暑假會cut鐘, 迫佢O地簽新約減人工, 好無人道O架!!

大宅

Sharon,

Guess a bit hurry. But Rachel usually play-swim a little while, then go.

大宅

Hello alialione,

I'm also "hei hei ma mi"!

大宅

Bye Bye
I go back to work 喇, next time again[quote]
alialione 寫道:
I hope so, If have gathering, call me.
I do 5 day work. where you live
[quote]
5使 :-( ,因為我初頭打中文都係咁慢嫁!你遲d就好快

大宅

oic.
Pretty similar!

家姐叫「彤彤」,細佬叫「圖圖」。
讀音係咪實在太似呢?

[quote]goodynews817 寫道:
郭太太Candy,

At least you can have a summer vacation with Tao Tao and his sister. What's her name?

大宅

All ~
講件事比你

男爵府

郭太

你都幾識嘆呀~ 食飽lunch後要
另祝呀囡演出成功呀

all

無出街lunch呀~ 係o甘出post呀

大宅

chimchim

Hi, My english is not so good. I think by phone talk is better.
Only lunch time can login BK 吓, I still in work.
I see 2/3 of yours is full time mami, very nice
at night I'm so tired 上internet, my son will not 放個我. :-(

熹熹媽咪~
睇得明就可以啦! 其實只有 monica 係 full time mami, 其餘都係同你一樣要返工,你5係好 lonely 嫁! :mrgreen:

大宅

I did a quick lunch and come back!
Sooooo many post....

男爵府

alialione

係呀!他們個個都要工作,只有我一個是full time mami。
若下次我們有聚會,你一齊出來玩,大家可以傾下計。

chimchim 寫道:
[quote]
chimchim

Hi, My english is not so good. I think by phone talk is better.
Only lunch time can login BK 吓, I still in work.
I see 2/3 of yours is full time mami, very nice
at night I'm so tired 上internet, my son will not 放個我. :-(

熹熹媽咪~
睇得明就可以啦! 其實只有 monica 係 full time mami, 其餘都係同你一樣要返工,你5係好 lonely 嫁! :mrgreen: [/quote]

大宅

[quote]
All ~
講件事比你

大宅

好媽媽勳章

見者有份, 我又要

小倩 寫道:
[quote]

你咁讚我,下次飲茶我既........... :mrgreen:

一盒維他檸檬茶O丫唔該~~~ [/quote]
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

大宅

lui_bb~
我叫 lunch box.....

洋房

I would like to enquire how SJS's nursery? How to compare with St. Stephen's Church?

Tomorrow, I will bring my daughter to St. Stephen' s Church for interview.

Tks, Candy

大宅

may ~

你都幾識嘆呀~ 食飽lunch後要
> 食飽睡一睡,好過做元帥。嘻嘻!不過…咁樣 …係有後遺症嫁(only me)!如果有機會見面,你到時就會知道咩啦!

另祝呀囡演出成功呀
> Thank you. 阿女係表演跳「肯肯舞」呀!

無出街lunch呀~ 係o甘出post呀
> 天氣咁變幻莫測,都係選擇室內好過。 :idea:

大宅

大長金~
都5關你事 :tongue:

daikam 寫道:
見者有份, 我又要

[quote]
小倩 寫道:
[quote]

你咁讚我,下次飲茶我既........... :mrgreen:

一盒維他檸檬茶O丫唔該~~~ [/quote] [/quote]

大宅

好媽媽勳章

嘩, 好利害, 新版已經有咁多頁

今日busy Friday, e + 先開始追, e + 先報到

我買埋今日的餸就可以退休了, 都5知應該開心定5開心好

lee個星期, 達達終於都開始係厠所洗白白, 以前一直都係廳到洗, 重好似B B時咁洗, 我見達達玩水攪到成地都係, 所以先轉去厠所, 哈, 點知佢重happy過係廳洗
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

首頁

尾頁

跳至