媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 03年5月媽咪會 (Part 2)

好掛住個女啊! 前天老公出差, 我同朋友食飯, 食完飯都成9點多, 奶奶叫我唔好湊返個女, 結果我好失落地返到屋企見到BB的吉床仔, 喊到pig head 甘, 昨天我生日, 可能係個天可憐我, 打8號風球, 我下午可以去湊返個女, 老公又返黎陪我過生日,不過奶奶好似唔係好高興甘。

伯爵府

PUYU
唉! 返工會掛住bb都好正常, 但其實你奶奶肯幫你湊bb又可以日日見到bb你己經可以放心好多, 好似我, 我亞媽同奶奶都唔可以幫我湊, 個bb比工人湊, 咪"頌"擔心, 我返了工兩星期, 覺得個囡瘦o左, 可能最近個囡唔係好肯食奶, 個工人又無心機比佢食, 自己又控制唔到, 都唔知點算!

別墅

deleted

伯爵府

puyu
我工人得35, 都唔算後生, 不過始終唔係自己的, 都會係"錦", 我己經在屋企set了攝錄機 (話了比佢知), 都係無辦法!

其實個囡係你生, 佢大d就一定會跟你, 到時你唔好話佢煩添呀! hehe!

大宅

PUYU, KWAN,

其實你地

大宅

MeiLuiMaMe

我BB是我奶奶湊,我們不同住的,weekend 才可接回BB。

我好唔開心  :cry:

伯爵府

LittleSheep
唔係我多心呀, 我奶奶因為湊緊一個 (我姑仔個囝, 因為我姑仔同老公分了居, 所以同我奶奶一齊住) 唔可以幫我湊, 但每個星期都會來我家看bb一兩次 (星期六日), 我奶奶都話我返工後亞囡廋o左呀, 不過我話都無辦法啦, 希望遲d亞囡自己肯食奶多d囉, 其實個工人對bb幾好, 不過係無心機比佢食奶"姐", 成日過了15分鐘就話我個囡食得耐, bb唔願食個工人又無心機慢慢比佢食!

別墅

deleted!

別墅

deleted

大宅

PUYU
老人家係禁架,就得就就啦 。佢出發點都應該係為個孫好

別墅

LittleSheep

同老公講得多,又會令他反感及覺得我好煩,所以都係---忍!or 同你地呻下 :-P

大宅

PUYU

係 啊 無 錯, 老 公 識 唸 就 係 , 如 果 唔 係 仲 盞 搞、 仲 麻 煩 , complaint 得 多 仲 傷 同 老 公 感 情 添 。 真 叻 女 , 識 得 唸 。

唔 緊 要 , 有 咩 都 可 以 講 出 黎 架 , 如 果 唔 係 真 係 "谷 爆"。

Littlesheep

大宅

羊 媽 媽 ,
你 咩 事 唔 happy 呀 ? 我 都 係 weekend 先 可 以 湊 囡 咋 。 同 是 天 涯 .........

小 羊

伯爵府

唔好意思呀, 我想o下你地dBB的"ngng"係唔係綠色o架?

大宅

KWAN

我 bb d ngng 係 介 辣 黃 色 。

伯爵府

LittleSheep
你返工都可以上bk, 好正喎! 我成日開住bk, 不過就唔可以成日看topic, 你做咩o架?

綠色同黃色係咪都係正常呢?

男爵府

我阿駿駿 d ngng 有時係鮮黃, 有時係介辣黃. 做乜呀, 你jasper d ngng有吾同嗎?

Shirley
[url=[img][/url]

別墅

我BB都係芥辣 黃 色 。GREEN 好似係胎糞喔!

伯爵府

點解我jasper的"ngng"係深綠色好似"將糊"錦, 正常嗎?

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Kwan

我諗你唔駛太擔心住, click here

睇下help唔help 到你啦.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

首頁

尾頁

跳至