跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

佢地都係拉票啫, 唔會要你一定選某某人, 唔選佢都唔會知啦!

原文章由 Teresa 於 07-11-29 22:41 發表

選舉電話? gavinpa有收過, 仲係教協打黎, 佢話好失望, 點解要指定選某某人?

伯爵府

夜喇....都係時候去瞓番個好覺, 明早630又要起身~

teresa, 你都唔好太夜啦, 早d休息啦! :)

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Do you mean SSCPS?

No idea for AM session. For PM, we've got 3.

原文章由 Candy925 於 07-11-29 21:02 發表
kitty

知唔知舊年多唔多小朋友入SSPCS呀,
校長話近年佢哋收多咗我哋嘅學生,
但據知, 今年1st batch我哋上午班收得2個,
下午班得1個.
想知多d入面讀緊嘅情況係點.?-( ...

伯爵府

畀面勳章

原文章由 starry^.^ 於 07-11-29 22:39 發表
我淨係好有興趣想知, 點解佢會有我電腦號碼囉!

係唔係選舉辦事處比資料呢? 因為我記得登記做選民張form, 要填電話同電郵......email 我就有收過佢地的候選人資料!

男爵府

Teresa,

你睇個中e 係咪姓王, 個名得個單字架?

伯爵府

應該唔得ga wor......

原文章由 恩祺媽(carol) 於 07-11-30 09:52 發表

係唔係選舉辦事處比資料呢? 因為我記得登記做選民張form, 要填電話同電郵......email 我就有收過佢地的候選人資料!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 starry^.^ 於 07-11-30 10:36 發表
應該唔得ga wor......

你打去選舉辦度投訴佢啦!

伯爵府

hehe.....hugopa次次選舉都做票站站長, 我已經報告咗佢知啦, 佢話電話拉票無問題, 問題係佢地點會有我地既資料, 要跟進既佢會攪掂佢啦

今次選舉起碼都要天光先返來lu~ 點票都點死你 上次都成3:00am先返.

原文章由 恩祺媽(carol) 於 07-11-30 10:38 發表

你打去選舉辦度投訴佢啦!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 starry^.^ 於 07-11-30 10:46 發表
hehe.....hugopa次次選舉都做票站站長, 我已經報告咗佢知啦, 佢話電話拉票無問題, 問題係佢地點會有我地既資料, 要跟進既佢會攪掂佢啦

今次選舉起碼都要天光先返來lu~ 點票都點死你 上次都成3:00am先返. ...

呢d 錢都唔易賺喎! 咁hugopa 第二日會唔會請假瞓番夠?

水晶宮

2024年龍年勳章

starry,
我暫時都未收過呢類電話.
hugo 今朝精神好d 冇 ??

carol,
vcd 反而叫我地自己返去拎.

teresa
如果個中醫真係咁勁, 又抵佢 "hill" 嘅.. 希望你食完呢幾劑中葯, 真係可以控制到bp, 咁你同gavinpa 都可以鬆下.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

珍珠宮

原文章由 Candy925 於 07-11-29 20:50 發表

其實去日本自由行真係好方便,
唔洗太擔心架.
你想去邊到, 玩d咩呀!

我地去日本主要都係比兩隻小朋友玩個夠本,所以會去:

disneyland/disney sea
西武園hello kitty land童話國/sanrio puroland
motherfarm
thomasland & 哈姆太郎land

有時間淨先去shopping.

starry^.^
乜而家咁凍都仲開冷氣?? 希望你hugo仔快d好番.

珍珠宮

畀面勳章

Micky,

我睇o個個姓孟, 孟x.

Rita,

個醫師hill都唔緊要, 最緊要同佢夾. 其實佢已經好好架喇, 我有d朋友走去睇d "名醫", make appointment時已經唔至在咁款, 一路睇就一路閏你身體有幾弱, 一副高高在上唔旨在既樣. 我最憎呢d比錢睇醫生仲要受佢氣既人.

我禽晚bp好好, 因為呀媽呀爸上左黎打邊爐. gavin又一早做好功課, gavinpa check好哂. 我冇勞過氣. 不過今朝一瞓醒, bp又超標. 所以決定今日早d返去睇c+, 睇下c+肯唔肯寫紙比我下星期sick leave.

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 ^O^ 於 07-11-30 12:21 發表

西武園hello kitty land童話國/sanrio puroland
motherfarm

starry^.^
乜而家咁凍 ...

好開心呀!!! 我對上一次去japan, 已經係8年前既事lu!!!!

伯爵府

畀面勳章

motherfarm

starry^.^
乜而家咁凍 ...

^O^:

你呢個行程好o岩我喎!
我都想想地下年暑假去日本!
你去完番黎記住報告吓!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 Rita 於 07-11-30 11:52 發表

carol,
vcd 反而叫我地自己返去拎.

...

rita:

我反而驚係學校比左祺祺, 但祺祺唔見左! 因為祺祺有時將d 細張的通告塞到唔知去左邊!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

^O^,

mother farm 係咪要坐好耐車架? 好唔好玩呢?

motherfarm

starry^.^
乜而家咁凍 ...

伯爵府

你禽晚食咩嚟呀?? :-|

原文章由 Teresa 於 07-11-30 12:33 發表
我禽晚bp好好, 因為呀媽呀爸上左黎打邊爐. gavin又一早做好功課, gavinpa check好哂. 我冇勞過氣. 不過今朝一瞓醒, bp又超標. 所以決定今日早d返去睇c+, 睇下c+肯唔肯寫紙比我下星期sick leave

伯爵府

真係開心! hugo都想去japan, 不過要hugo考試生生性性先得, 唔係都唔洗旨意 hugopa成日都話thomasland無車去, 唔方便

係囉~ 仲開冷氣, 原因係學校話怕嘈, 唔想開windows wor

motherfarm

starry^.^
乜而家咁凍 ...

伯爵府

hugo.....昨晚都精神晒lu~ 可能下午乜都嘔晒人安樂 今朝都比佢返學, 但綽綽仲未得要留係屋企!

原文章由 Rita 於 07-11-30 11:52 發表
starry,
我暫時都未收過呢類電話.
hugo 今朝精神好d 冇 ??

伯爵府

上一次就請得半日, 今次請到一日做睡王, 不過最近有大單野, 韓國有手機爆炸, 佢又好忙.....唔知到時又會唔會急call返工

原文章由 恩祺媽(carol) 於 07-11-30 11:16 發表

呢d 錢都唔易賺喎! 咁hugopa 第二日會唔會請假瞓番夠?

首頁

尾頁

跳至