自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

13歲都攪

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Switzerland 發表於 24-4-17 22:39
13歲都攪

無諗過佢有女朋友
不要從別人的嘴裡去認識我

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個個比人夾硬黎都無報警?

大宅

TATEYAMA 發表於 24-4-17 20:24
專呃十零歲就係貪佢地入世未深!呢啲正人渣

十幾歲求戀期易得手又吾識反抗,加上比較"乾淨",呢個人渣應該化學閹割

大宅

回覆樓主:

可能有d大咗肚都無報警

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

LedTV 發表於 24-4-17 22:46
個個比人夾硬黎都無報警?

有啲以為係同佢拍緊拖,做女朋友
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

push

大宅

回覆樓主:

拉咗未呢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

juniormiu 發表於 24-4-17 11:46
我諗冇男人會接受到個女朋友有性病,可能成世要單身
最慘係有性病都唔會同男友講啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

mickeyeva 發表於 24-4-17 20:00
又明晚, 講4晚!
我都唔明點解要講四集咁多
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

睛靈勳章

esmehouse 發表於 24-4-18 08:50
我都唔明點解要講四集咁多

特登拖長 谷收視

珍珠宮

cmcn 發表於 24-4-17 22:54
十幾歲求戀期易得手又吾識反抗,加上比較"乾淨",呢個人渣應該化學閹割

男既賤,女仔十零歲搵真愛上人屋企,又話染性病再傳比男友,即系全部衰十一,我都吾知睇左d咩,吾通自己系古老史前化石

大宅

回覆樓主:

我哋思想太守舊

子爵府

Sebastian@ 發表於 24-4-16 22:04
依家啲女仔,點會入世未深,分分鐘SP多到手指加腳指都唔夠數

所以我有時覺得,啲男人鍾意後生女,鍾意學生妹,我就係想講越後生先越隨便,反而年紀大咗識得知道有風險,即係好似你細個係唔驚死但個反而會驚死嘅道理一樣,咁當然啦唔可以打死一船人嘅好多都仲係好乖乖,但係只係普遍呢一個開放嘅程度比起以前係勁得多

大宅

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

睇嚟嗰個謝生一啲都唔驚!

大宅

回覆樓主:

無做犯法嘢喎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有冇攪錯講足5日!

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

拖長嚟做

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

講足成個星期

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊