懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 gilkathy 於 09-8-26 10:55 發表
係呀,不過唔知拉到會點....

拉到係唔係會比人介返上去架??
好似好大風險咁喎~~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

原帖由 pigpig 於 26-8-2009 10:57 發表

如果甘唔好彩,拉到....當然煩啦.....
我同個fd講,佢係咁踩.........話搵唔得多..又哩樣又果樣...!!!!!!!!!!
請不要點評我,謝謝!

公爵府

原帖由 鵬鵬丁滿 於 26-8-2009 10:58 發表

拉到係唔係會比人介返上去架??
好似好大風險咁喎~~
就係唔知,我要check清楚d先..
請不要點評我,謝謝!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原帖由 gilkathy 於 09-8-26 11:00 發表
我同個fd講,佢係咁踩.........話搵唔得多..又哩樣又果樣...!!!!!!!!!!

好似真係要介返上去ga....
其實,如果維到皮,甘都ok啦!

My Two Princess

大宅

原帖由 pigpig 於 09-8-26 10:00 發表

今日無得照ga...只係磅重、驗尿、量血壓、見內科醫生,要等到下個月19號先照,尋晚囡囡已經話會幫我問清楚醫生,係妹妹定弟弟 唔使我出口問 ...

\

妳囡囡真係好得意呀...........

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原帖由 saisai937 於 09-8-26 11:03 發表

\

妳囡囡真係好得意呀...........

佢話仲要問埋醫生,點解bb無叉開對腳,但佢都知係男定女 我問囡囡,英文點問ga?佢又真係識講 今鋪靠佢啦!

公爵府

原帖由 pigpig 於 26-8-2009 11:02 發表

好似真係要介返上去ga....
其實,如果維到皮,甘都ok啦!
我有d火火地.佢係咁話花園街大把啦...10蚊個都有啦.駛咩幫襯我.少女又更加唔會啦!!!!!!!!!我鬼唔知花園街大把咩!!!如果我果邊d c9會去花園街我就唔會話搞啦!!!!
請不要點評我,謝謝!

琥珀宮

原帖由 gilkathy 於 09-8-26 11:07 發表
我有d火火地.佢係咁話花園街大把啦...10蚊個都有啦.駛咩幫襯我.少女又更加唔會啦!!!!!!!!!我鬼唔知花園街大把咩!!!如果我果邊d c9會去花園街我就唔會話搞啦!!!! ...

你住邊區?

大宅

原帖由 鵬鵬丁滿 於 09-8-26 10:25 發表

我今朝食左吞拿魚三文治同埋一個蘋果酥皮飽~~

會唔會係個酥皮包太油呀???

公爵府

原帖由 pigpig 於 26-8-2009 11:09 發表

你住邊區?
土瓜灣.搭車去旺角太子,來回都起碼十蚊!
請不要點評我,謝謝!

大宅

原帖由 gilkathy 於 09-8-26 11:00 發表
就係唔知,我要check清楚d先..

真係要check清楚啲呀.......

子爵府

wah~ 我都想知英文應該點講呀!! haha!!!

原帖由 pigpig 於 09-8-26 11:06 發表

佢話仲要問埋醫生,點解bb無叉開對腳,但佢都知係男定女 我問囡囡,英文點問ga?佢又真係識講 今鋪靠佢啦!

子爵府

哎呀~ 今日我留緊24小便..但係晨晝約左mami 飲茶tim~~ 之後晚夜又有野做....你估.......醫生會唔會發現o個度無24小便呢..?? 應該都ok ga 呵...最多at night 又飲多d 水..去返多d..hee~~

大宅

原帖由 pigpig 於 09-8-26 11:06 發表

妳囡囡好叻女呀...........我唸佢係一個人見人愛既小朋友.

子爵府

我都係咁話..!! haha~~~~ 同埋我成日覺得佢都tum 到pigpig ga!! haha!!

原帖由 saisai937 於 09-8-26 11:18 發表

妳囡囡好叻女呀...........我唸佢係一個人見人愛既小朋友.

琥珀宮

原帖由 gilkathy 於 09-8-26 11:12 發表
土瓜灣.搭車去旺角太子,來回都起碼十蚊!

你只會買底底同bra?

大宅

原帖由 寶寶熊 於 09-8-26 11:18 發表
哎呀~ 今日我留緊24小便..但係晨晝約左mami 飲茶tim~~ 之後晚夜又有野做....你估.......醫生會唔會發現o個度無24小便呢..?? 應該都ok ga 呵...最多at night 又飲多d 水..去返多d..hee~~ ...

你咁都得呀, 咁都比你諗到

琥珀宮

原帖由 寶寶熊 於 09-8-26 11:17 發表
wah~ 我都想知英文應該點講呀!! haha!!!

哈哈!你有機會問佢啦....佢講D英文唔同我地ga...佢已經講到好似鬼妹仔既口音,即係你合埋眼,會以為係鬼妹講緊英文甘......

琥珀宮

原帖由 寶寶熊 於 09-8-26 11:18 發表
哎呀~ 今日我留緊24小便..但係晨晝約左mami 飲茶tim~~ 之後晚夜又有野做....你估.......醫生會唔會發現o個度無24小便呢..?? 應該都ok ga 呵...最多at night 又飲多d 水..去返多d..hee~~ ...

甘你都諗到 曳呀你!

琥珀宮

原帖由 saisai937 於 09-8-26 11:18 發表

借你玩一日呀....你即刻將佢退俾我呀

首頁

尾頁

跳至