夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 每日媽媽 於 14-09-12 發表聽

原帖由 biloveu 於 14-09-12 發表
你真係太鬆!有乜理由中秋個晚撞到仲由得佢走左去,要打電話同玩完先返嚟解釋!

佢好有嫌疑,尤其你話佢咁 ...
當時細節係。。。我撞到佢之後,仲要見到佢戴住條來歷不明嘅手錬,當時我都呆咗,加上佢見到我哋就掉頭走,我仲以為我係咪認錯人,跟住佢走咗一段路,再擰返轉頭同我講約咗人,我當時就開始滿腦子疑問,為何他會突然戴著手錬,停在街上,似是在等人,這一切疑問,令我來不及反應。。。當我囡再同我講,點解daddy隻手帶住條手錬,我才意識到要跟上前,走了段路,再給我撞到他,我問他,他依然說約了人,同時繼續逃避我,再一次走了。這次我沒法再跟他,因為推着bb車,而且人也多,就這樣給他甩掉。

說到加大他責任,由於我一直都是有返工的,所以佢從沒給我家用,家裡的基本費用是他出的,我們財政一直是獨立的。

大宅

引用:同埋究竟係返工,打機,交收,定約左人呀?

原帖由 chingwachai 於 14-09-09 發表
同埋究竟係返工,打機,交收,定約左人呀?
咪係, 前言不對後語

子爵府

引用:Quote:原帖由 biloveu 於 14-09-12 發表你

原帖由 每日媽媽 於 14-09-13 發表
當時細節係。。。我撞到佢之後,仲要見到佢戴住條來歷不明嘅手錬,當時我都呆咗,加上佢見到我哋就掉頭走, ...
知道細節更加可疑!

如果真係打機,撞到老婆同囡使唔使驚成咁,第2次點都無理由走左去!你都話人多,咁佢點可能咁樣pat低你地!

不過個老公係你,你先佢係點!

複式洋房

回覆 mln 的帖子

Line walker

男爵府

育兒性格勳章

回覆:(更新)中秋節發現c6有古怪,係咪我諗多咗

好可疑

大宅

回覆:ac320 的帖子

𥄫實D

男爵府

BK Milk勳章

引用:咩珠鏈?佢話人地阿媽借佢戴。佢係撞邪唔講

原帖由 alphabetagamma 於 14-09-12 發表
咩珠鏈?佢話人地阿媽借佢戴。佢係撞邪唔講你知,反正好多不可信位,但現在條珠鏈就好重要,著計佢可以扮貪 ...
珠錬款式似佛珠多,不是出街款。我問佢做乜無端端帶,佢話覺得幾得意,有陣檀香味。

男爵府

BK Milk勳章

引用:我唔係嚇你、以前我個件就係發晒姣以為我返

原帖由 Yokohamaling 於 14-09-13 發表
我唔係嚇你、以前我個件就係發晒姣以為我返工、其實我知有唔妥早收工笈佢
真係比我足到佢返嚟屋企時身光頸 ...
咁你之前係點發覺佢有唔妥架?

我c6都係,佢平時唔多着重外表,但佢試過早排又噴止汗濟,又問我邊隻髮泥好用。

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:(更新)中秋節發現c6有古怪,係咪我諗多咗?

靜觀其變吧,但九成有野...
我果個果陣咪就係去邊都攬住部電話
初時仲唔認有第二個,叫佢比我睇電話證明,死都話唔得(以前不嬲大家無秘密可以互睇,之後佢無啦啦set pw)最後咪認係有。

我有兩隻大小魔怪""

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 每日媽媽 於 14-09-13 發表當

原帖由 BIGPAT 於 14-09-13 發表
兩邊瞞,距米dup左去又同條女講唔見左咋嗎

多留意老公
知道。發生嗰件事之後,我發覺佢同之前唔同咗,可能佢知我仲有條刺响度,同埋99都俾壓力佢。

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 每日媽媽 於 14-09-12 發表聽

原帖由 suesue.victor 於 14-09-13 發表
大家兩公婆,電話裡面有咩係唔比老婆睇得?咪只有瘟小三嘅証據囉!!!比著我會問佢:你究竟重唔重視我同你 ...
我同c6之間,我從來都唔會特別過問佢d嘢,係因為我信佢,佢亦唔會特別去問我嘢,可能因為我冇咩值得懷疑。

我怕如果真係有問題,被我揭破的話。。。會否反轉豬肚; 聽咁多jm講,我係咪要部署下定點呢?

男爵府

BK Milk勳章

引用:靜觀其變吧,但九成有野...我果個果陣咪就

原帖由 小露比* 於 14-09-14 發表
靜觀其變吧,但九成有野...
我果個果陣咪就係去邊都攬住部電話
初時仲唔認有第二個,叫佢比我睇電話證明, ...
你除咗電話之外,仲有冇其他蛛絲馬跡可以睇到有問題? 我c6晚晚都話做嘢好夜返,我都有同佢講過,你晚晚咁夜返,都唔知係咪真係做嘢,佢就會話\"唔駛做牙\"。

珍珠宮

好媽媽勳章

每日媽媽 發表於 14-9-14 19:19
你除咗電話之外,仲有冇其他蛛絲馬跡可以睇到有問題? 我c6晚晚都話做嘢好夜返,我都有同佢講過,你晚晚咁夜 ...

有。就係差不多晚晚都話同事約左佢食飯。差不多晚晚都12點打後先返。
我有兩隻大小魔怪""

子爵府

引用:Quote:原帖由 BIGPAT 於 14-09-13 發表兩邊

原帖由 每日媽媽 於 14-09-14 發表
知道。發生嗰件事之後,我發覺佢同之前唔同咗,可能佢知我仲有條刺响度,同埋99都俾壓力佢。

...
點唔同法?由12點先返變11點?

子爵府

引用:Quote:原帖由 suesue.victor 於 14-09-13

原帖由 每日媽媽 於 14-09-14 發表
我同c6之間,我從來都唔會特別過問佢d嘢,係因為我信佢,佢亦唔會特別去問我嘢,可能因為我冇咩值得懷疑。
...
2夫妻唔過問大家D野,佢又成日夜返,咁點相處?

你應該關心吓佢,呢D唔係信唔信問題,係大家係2夫妻,應該互相關心!

男爵府

回覆:(更新)中秋節發現c6有古怪,係咪我諗多咗?

唉,呢個人相當有可疑,有無試過夜晚佢話做緊嘢時打俾佢,佢聽唔聽電話?

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:每日媽媽 發表於 14-9-14 19:19 你除

原帖由 小露比* 於 14-09-14 發表
有。就係差不多晚晚都話同事約左佢食飯。差不多晚晚都12點打後先返。
佢晚晚都夜番屋企,因為佢留响屋企又要睇電視,跟住又影響到個囡睇埋一份,所以佢唔鍾意咁早返屋企。

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 每日媽媽 於 14-09-14 發表知

原帖由 biloveu 於 14-09-14 發表
點唔同法?由12點先返變11點?
同我食完飯後,會倍我上99度湊細路,往時唔少可,幫手湊細佬,等我可以同家姐温習,或且幫家姐温習。

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 每日媽媽 於 14-09-14 發表我

原帖由 biloveu 於 14-09-14 發表
2夫妻唔過問大家D野,佢又成日夜返,咁點相處?

你應該關心吓佢,呢D唔係信唔信問題,係大家係2夫妻,應該 ...
係呀! 真係冇乜機會溝通,有時有嘢想同佢商量都冇機會。

男爵府

BK Milk勳章

引用:唉,呢個人相當有可疑,有無試過夜晚佢話做

原帖由 prettyhousewife 於 14-09-15 發表
唉,呢個人相當有可疑,有無試過夜晚佢話做緊嘢時打俾佢,佢聽唔聽電話?

...
試過,佢有聽,不過我唔係經常打俾佢,怕騷擾佢做嘢。

首頁

尾頁

跳至