自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:ikkimama 的帖子

流乾便好了, 努力面對現在, 下一步係唔好衰比個死佬睇

伯爵府

畀面勳章

回覆:我要離婚了

盡量有幾轉錢就拎幾多~~既然佢個心都唔係你度~~

男爵府

回覆樓主:

既然自己清楚想點行,就向前望,但係真係諗清楚肚裡bb,如果你決定生,就要諗埋自己去負呢個責任,唔好諗住交比他,始終唔知佢會唔會愛錫bb,到頭嚟苦了小朋友!單親路唔容易行,一定要堅強,好多人係你身邊支持你架,幾辛苦都諗住小朋友長大,咩嘢辛苦都捱得過!加油呀!

男爵府

攞晒啲錢先
之後同佢講條件 有娘家撐既會好好多
如果傾唔掂數既就話佢知會有排搞
一開嗌大條數 因為預左佢會還價
哩啲人渣 為佢流乾眼淚就唔好再同佢講情面
加油 為自己同小朋友舖左後路先!

子爵府

引用:好多謝甘多jm安慰我,我真係好辛苦,我以为

原帖由 ikkimama 於 16-05-01 發表
好多謝甘多jm安慰我,我真係好辛苦,我以为同老公可以一世架,無諗住會變成甘,點解有第三者仲要計劃生b, ...
嘩! 真係有決心生大細都留係身邊!
無媽媽的bb 好慘的

大宅

有媽的孩子像個寶。
請樓主為大女兒想想,冇左你,佢以後的生活⋯⋯
冇左媽媽的女仔,你自己諗下啦⋯⋯

珍珠宮

引用:唔好意思,淨係按只睇你既說話睇到佢叫你落

原帖由 sze811 於 16-05-01 發表
唔好意思,淨係按只睇你既說話睇到佢叫你落左去、但你話要生,生完比返佢我覺得你好有問題,唔需要差做,唔 ...
我都覺得係

樓主老公唔想要
但生完又塞俾佢
而且又有外遇
將來個女人會對個bb 好咩

伯爵府

你話唔捨得落,但生完又推番俾個賤佬湊
賤佬都講明唔要
你覺得咁樣對細b好咩

大宅

引用:你話唔捨得落,但生完又推番俾個賤佬湊賤佬

原帖由 jzzz1102 於 16-05-01 發表
你話唔捨得落,但生完又推番俾個賤佬湊
賤佬都講明唔要
你覺得咁樣對細b好咩
但係我應該冇能力要曬两個,而且奶奶講左會湊,同埋我每個星期都會接bb返黎住,我聽日開始會振作,唔會諗死死死,點解之前成日諗死係因為覺得大女無左我佢都會有爸爸,但bb就咩都無,大人中意話要就要,唔要就唔要,所以一直就諗媽咪會陪你去天堂,而家都決定一人一個小朋友,佢都話好,反而甘樣我諗通左,起碼我仲有個希望,就係希望bb健康出世!我已經幾日無食飯,頭先終於食左個包!

大宅

引用:Quote:原帖由 ikkimama 於 16-05-01 發表可

原帖由 ccyin 於 16-05-01 發表
而家係會心好亂好慌,有娘家支持好重要,男人多數會享齊人之福,因為佢都未知而家做緊咩,亦唔肯定同小三會 ...
其實好多jm都叫我拎錢先,但好老實,我嫁當日就知佢無咩錢,所以就算拿,都唔會拿到好多,無錢都同佢挨左十年,所以就諗一人一個小朋友,我湊大女時佢返學我可以返工,但如果我湊bb我返唔到工,即我生佢出來唔係唔要佢,我都想負責任,但呢個係無辦法之中嘅辦法

伯爵府

引用:Quote:原帖由+jzzz1102+於+16-05-01+發表你

原帖由 ikkimama 於 16-05-02 發表
但係我應該冇能力要曬两個,而且奶奶講左會湊,同埋我每個星期都會接bb返黎住,我聽日開始會振作,唔會諗死 ...
Jm你要振作呀!唔好為個賤男人傷害自己!呢度所有jm都支持你,活得比佢好!

珊瑚宮

有冇九錯呀?咩男人黎架樓主要堅強呀!仲有兩個細嘅要照顧

男爵府

衰到家零一。 lee d 男人無用, 唔需要留住。亦唔洗傷心,唔洗驚 ! 既然佢唔諗你同對仔女。咁你就要諗自己同仔女。生活唔可以為佢停步,現今女人可以好堅強。無錯! 開頭係會好多波折好難捱, 但為自己為個囡為肚裡面 BB, 一定要堅持!如果自己攪唔掂, 搵屋企人幫下手渡過難關先,或者係解決問題前返娘家暫住先,一切待生完 BB 後就攪埋離婚, 分佢身家 對 d 咁衰嘅男人唔洗手軟 !

男爵府

回覆樓主:

唔洗死,隻c佬要離,攪清楚可以攞佢啲咩。

大宅

引用:衰到家零一。 lee d 男人無用, 唔需要留住

原帖由 CaCa0919 於 16-05-02 發表
衰到家零一。 lee d 男人無用, 唔需要留住。亦唔洗傷心,唔洗驚 ! 既然佢唔諗你同對仔女。咁你就要諗自己 ...
最慘佢無身家分俾我呢,同佢挨左十年啦,到最後成個颠婆甘,佢話你知唔知你而家好令人討厭,唉,到最後佢都覺得個問題起我度,其實我未放低,如果佢一句叫我留,我會留低架!女人係咪就係要甘慘!做人做到我甘,真係失敗

珍珠宮

樓主加油,你老公真係好衰,你有左bb都咁對你

伯爵府

ikkimama 發表於 16-5-1 21:47
好多謝甘多jm安慰我,我真係好辛苦,我以为同老公可以一世架,無諗住會變成甘,點解有第三者仲要計劃生b, ...

堅持生,生完俾返佢。你咁為生而生,其實落左佢,你條路會易行d,生出黎冇足夠照顧,真係唔生好過生呀

flowerrain    發表於 16-5-2 11:03

公爵府

回覆樓主:

樓主加油~凡事想清想楚, 努力去行條路慢慢就會順和更知道自己想要乜。
祝福你和你兩個小朋友!

男爵府

引用:Quote:原帖由+CaCa0919+於+16-05-02+發表衰

原帖由 ikkimama 於 16-05-02 發表
最慘佢無身家分俾我呢,同佢挨左十年啦,到最後成個颠婆甘,佢話你知唔知你而家好令人討厭,唉,到最後佢都 ...
你咁講即係你仲對個男人抱有希望, 望佢醒覺, 回心轉意? 如果佢係有為你地設想, 就唔會拋低你同你肚裡面嘅 BB ! 如果佢係好老公就唔會係你大住肚嘅時候話出傷人, 要同你離婚! 你比機會佢嘅同時, 佢有無真係有一下係知自己錯?唔可以話自己失敗, 衰都係個男人衰, 你無錯的。 你唔好再為 d 無謂人傷心,自怨。 宜家要諗下自己同小朋友日後生活嘅打算。自己同小朋友緊要 d 定還是個衰人緊要 d 你自己諗諗。加油 !

琥珀宮

畀面勳章

有第三者仲計劃生bb,有左又話落,你個老公都唔洗恨啦,賤到咁,想走就咪害多個啦,有冇搞錯

首頁

尾頁

跳至