跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

原帖由 寶寶熊 於 09-11-1 01:34 發表
係or!!塞條管入pat pat度?? wah~~ 唔放得唔得ga???? 我個patpat d 皮膚好差..好肉酸..唔見得人ga!! 我怕會嚇c d 姑娘呀!!!!!

到生既時候,就唔理得咁多嫁啦........皮膚差都冇所謂啦~~~

子爵府

係呀!! d 濕疹ar!! 好勁ar!!! o係patpat 大脾都有...講真呀!! 之前都好怕比人見到呀!! 但係依家都無得怕lu~ 生仔咩姿態..大家都諗到啦..~~ 真係醜八怪!!!

原帖由 kingbbsam 於 09-11-1 01:43 發表

哈哈, 你怕皮膚差, 笑死我了

子爵府

我真係怕呀!!! 怕嚇暈佢地呀!! haha!!

原帖由 kingbbsam 於 09-11-1 01:43 發表

哈哈, 你怕皮膚差, 笑死我了

伯爵府

畀面勳章

原帖由 寶寶熊 於 09-11-1 02:07 發表
我真係怕呀!!! 怕嚇暈佢地呀!! haha!!

咁唯有敷番d mask 補救吓啦.wakakakak......

子爵府

幫個patpat敷番d mask ?? haha!!如果得o既..都好呀!! 最慘唔work 呢..!!!

原帖由 littlecuitegirl 於 09-11-1 02:19 發表

咁唯有敷番d mask 補救吓啦.wakakakak......

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

各位早晨!
My Two Princess

子爵府

好媽媽勳章

我生囡囡時都生左一粒,都係腋下位置,問過醫生,係關乳腺事,不過無影響的,直到依家第二胎了,果粒粒粒都仲係度

原帖由 kingbbsam 於 09-10-31 19:57 發表
pigpig, 我摸到左邊腋下有兩粒突起的, 在入面

右邊有一粒, 大力少少按入去會有dd痛, 知唔知關唔關乳腺事呀??

大宅

唔痛....條管好幼(我無記錯),當日早上見紅,黄昏入院,坐在登記時,突然Pop一吓穿水,攪到下半身全濕,又驚又失禮,因當時都比較亂,所以不太清楚!!

原帖由 littlecuitegirl 於 09-11-1 01:19 發表

塞條管入pat pat度?咁咪會好痛??

伯爵府

畀面勳章

原帖由 Luky624 於 09-11-1 12:10 發表
唔痛....條管好幼(我無記錯),當日早上見紅,黄昏入院,坐在登記時,突然Pop一吓穿水,攪到下半身全濕,又驚又失禮,因當時都比較亂,所以不太清楚!!

穿水時會"pop"一聲嫁???

大宅

又唔係咁"誇"有卜一聲.只係自己感覺.

原帖由 littlecuitegirl 於 09-11-1 12:49 發表

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原帖由 littlecuitegirl 於 09-11-1 12:49 發表

我朋友佢係醫院病床上穿水,佢話真係pop一聲,好似爆氣球甘

伯爵府

畀面勳章

我對手開始水腫喇.......人地話d手指腫就即係就快生.........唔係啩.......我唔想bb咁早出世啊=.="

伯爵府

畀面勳章

我媽咪幫我刨左15斤薑,之後果日成塊面又痕又腫,唔知係唔係對d薑敏感呢?想問吓有冇人曾經遇過咁既情形???

琥珀宮

原帖由 littlecuitegirl 於 09-11-1 17:25 發表
我對手開始水腫喇.......人地話d手指腫就即係就快生.........唔係啩.......我唔想bb咁早出世啊=.="

放心呀!我隻豬手腫左成3個星期啦!都未生得,無事既

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

原帖由 littlecuitegirl 於 1-11-2009 17:36 發表
我媽咪幫我刨左15斤薑,之後果日成塊面又痕又腫,唔知係唔係對d薑敏感呢?想問吓有冇人曾經遇過咁既情形???
我媽話會架,,因為d薑太辣.可能係佢整果陣,d薑汁彈左上面呀...
請不要點評我,謝謝!

公爵府

原帖由 pigpig 於 1-11-2009 18:28 發表

放心呀!我隻豬手腫左成3個星期啦!都未生得,無事既
我就肥左...唔係腫...
請不要點評我,謝謝!

琥珀宮

原帖由 gilkathy 於 09-11-1 18:49 發表
我就肥左...唔係腫...

我都唔知自己有無肥,但腫就一定有囉

公爵府

原帖由 pigpig 於 1-11-2009 18:50 發表

我都唔知自己有無肥,但腫就一定有囉
水腫就一定冇囉...肥腫就有..
請不要點評我,謝謝!

琥珀宮

原帖由 gilkathy 於 09-11-1 18:52 發表
水腫就一定冇囉...肥腫就有..

係咪仲要肥腫難分果隻呀?

公爵府

原帖由 pigpig 於 1-11-2009 18:54 發表

係咪仲要肥腫難分果隻呀?
我都估係喇....
請不要點評我,謝謝!

首頁

尾頁

跳至