在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

拉丁舞的衫唔係西裝褸喎, 男仔係着D好姣的緊身閃閃衫咖, 淨裇衫都得, 最緊要夠姣&閃, 社交舞先着禮服咖
原帖由 micli925 於 09-9-15 20:25 發表
姪女跳拉丁舞跳男步,呢個星期日要拍一張硬照做場刋,
弟婦唔想為一張照片買件褸,想借一件,咪幫佢周圍問吓囉。

子爵府

畀面勳章

原帖由 諺諺mum 於 09-9-16 10:03 發表
我仲有青春嘛

有氣有力有架'餐'添.......very good

子爵府

畀面勳章

原帖由 臣媽 於 09-9-16 10:57 發表
今朝早餐: 一大杯純豆漿, 一份旦治, 一隻西瓜仔, 而家個肚好漲

小心'd', 唔好成日整到自己咁漲麻.....唔好一次過飲咁大杯豆漿麻...分開兩三次飲得唔得....

子爵府

畀面勳章

原帖由 臣媽 於 09-9-16 10:57 發表
我都反面, 我又係要揍孫..

我唔敢望咁遠呀, 肥仔重咁細...
呢兩晚我記番起係渡假屋, 有個院友都係心仔痛, 半夜要護士打電話叫佢個仔黎睇佢....好淒涼咁...
我只係望自己唔好比咁多麻煩屋企人...諗到呢'鼠', 有'd'想喊....
不過為咗蘭蘭, 我唔會喊嘅, 何況喊都無用, 又無奬嘅, 堅強'd'.....嗯...順其自然吖麻.....知道喇...

子爵府

畀面勳章

原帖由 CCWAH 於 09-9-16 11:15 發表

呢兩晚我記番起係渡假屋, 有個院友都係心仔痛, 半夜要護士打電話叫佢個仔黎睇佢....好淒涼咁...
我只係望自己唔好比咁多麻煩屋企人...諗到呢'鼠', 有'd'想喊....
不過為咗蘭蘭, 我 ...

發覺自己有少少精神分列呀.....
大家唔好見怪呀吓....

子爵府

畀面勳章

原帖由 Calgary 於 09-9-16 10:33 發表
我地呢度又反常, 明天有29度, 加埋濕度感覺似35度, 如果預測正確, 會破120年9月16日最高氣溫紀錄.

呀卡,
35度好熱喎, 小心'd', 小心中暑呀, 記得飲多'd'水水呀)))))

侯爵府

保持心境開朗係對付疾病的良藥, 我以前買保險果時, 成日都同人講, 我地可以一世都冇意外, 但係就唔可以唔死同埋唔病, 所以唔洗喊, 唔洗唔捨得, 必經階段啫

侯爵府

唔好咒詛自己))))
原帖由 CCWAH 於 09-9-16 11:17 發表

侯爵府

我試過一次幾乎中暑, 就係個朋友來挖我的植物, 點知我突然覺得心跳快咗好多, 咁咪諗住即刻買支水囉, 我個朋友就叫我飲保x力, 真係好快就冇事...
原帖由 CCWAH 於 09-9-16 11:18 發表

呀卡,
35度好熱喎, 小心'd', 小心中暑呀, 記得飲多'd'水水呀)))))

侯爵府

我試過一次幾乎中暑, 就係個朋友來挖我的植物, 點知我突然覺得心跳快咗好多, 咁咪諗住即刻買支水囉, 我個朋友就叫我飲保x力, 真係好快就冇事...

呀卡,

子爵府

你咁感慨做乜呀? 都過左去喇, 做人向前望, 將來會點雖然冇人知, 但都唔應該望返轉頭, 重有關蘭蘭乜樹呢?? 諗得太多搞到語無論次添!

子爵府

原帖由 CCWAH 於 09-9-16 11:17 發表

UP乜呀你? 快D LUR 口水講過, 咁易精神分裂, 你就想, 最多咪神經衰弱, 呢場係人都有架喇, 視乎多定少啫.

男爵府

自己孫唔知有機會,
前幾日去看姪孫,好奀,不過好靚女,好得意。
11月就有姨甥孫玩

心情係有d鬱悶,時時有想希望過些時間有改善。

原帖由 Calgary 於 09-9-16 10:53 發表
你想湊孫? 使唔使等好多年架?

今天你心情好D冇? 我就去瞓啦, 快9點.

男爵府

就咪係唔使着佢媽咪至唔想買law
只穿五分鐘拍張宣傳場刋呀。

原帖由 臣媽 於 09-9-16 11:04 發表
拉丁舞的衫唔係西裝褸喎, 男仔係着D好姣的緊身閃閃衫咖, 淨裇衫都得, 最緊要夠姣&閃, 社交舞先着禮服咖

男爵府

為左圓你心願,叫肥仔13歲快d溝女,14歲攞粒孫返黎。

諗起都開心

男爵府

加拿大人唔知咩叫中暑架,
早幾個星期我地成家十幾人去大澳,正午入到去,
熱到唔識形容,亞男友仔突然吽吽豆豆,
米女察覺到,叫佢飲支冰既山渣天葵水,救番醒佢,
佢仲搞笑話佢係溫哥華未試過中暑。

呀卡,

侯爵府

揾件鮮色的上衫, 再自己加D閃野上去, DIY 咪得囉
原帖由 micli925 於 09-9-16 11:38 發表
就咪係唔使着佢媽咪至唔想買law
只穿五分鐘拍張宣傳場刋呀。

侯爵府

睇來你真係領咗野, 見吓醫生好喎
原帖由 micli925 於 09-9-16 11:35 發表
自己孫唔知有機會,
前幾日去看姪孫,好奀,不過好靚女,好得意。
11月就有姨甥孫玩

心情係有d鬱悶,時時有想希望過些時間有改善。

...

侯爵府

而家都得啦, 不過叫佢揾個廿歲左右既, 成熟D, BB健康D
原帖由 micli925 於 09-9-16 11:42 發表
為左圓你心願,叫肥仔13歲快d溝女,14歲攞粒孫返黎。

諗起都開心

男爵府

呢支"水特"我行到邊飲到邊,真係好得
尤其買完餸入屋冇佢救命會C人架。

原帖由 臣媽 於 09-9-16 11:23 發表

首頁

尾頁

跳至