夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...~續續集集~:lalala:

禾吾閉關刀吾得啦...個鼻塞成咁...家下禾訓覺刀吾敢轉身,一轉又鼻塞...巧橙...

一陣禾又要去葵芳整部mp3雞天...正就換過部新既雷就好lu>...激c!買吾夠一年壞俾禾睇!!!
ringoivy 寫道:
收鼻水藥係咁的, 因為佢收水嘛咩水都收曬, 所以响呢個時候你千其咪叫你老公侍枕否則都係干堂 shine針雞捱眼瞓 禾實左藥都巧c攰, 但又眠唔到, 個人好柱眠左但其實個心仲醒的
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

侯爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...~續續集集~:lalala:

J MA,

禾D MP3又械成日壞, 最長命個部都係半年時間... :-( :-(

男爵府

禾部雞舊電池自己發熱呀,部雞刀牡開,自己無啦啦成部雞熱到好似熟雞蛋咁辣到禾大脾(禾放左响褸袋度),嚇到禾即刻分開部雞同個電池,搞到禾呢計日刀牡得聽杰倫d歌...激c禾喇~~~~
elf 寫道:
J MA,

禾D MP3又械成日壞, 最長命個部都係半年時間... :-( :-(
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

侯爵府

係啦, D MP3都唔豬械咪七雷呃人錢, 整完都械巧易壞架, 次次又化要換零件加$, 不如買過部平平地反下算啦, 禾而家聽個部都械4百蚊貨色雷架咋...

侯爵府

J MA,

你豬唔豬葵芳有冇匯豐銀行架? 禾要去銀行, 但男朋友呢樹巧似冇匯豐!

翡翠宮

禾通常呢d都係唔使錢的 家陣用緊個部係買電視雞送的暫時都茅咩問題

侯爵府

都械唔用咁大幅男友相啦....一陣佢個貓樣揚哂七去, 俾人鄭到面都黃埋

翡翠宮

巧等禾計實佢先, 下次見到佢身邊唔是你時禾即刻通窿報訊下

子爵府

各位令令
禾番雷羅!!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

翡翠宮

溫左詩未

子爵府

溫近啦!!!唔溫得唔得呀!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

翡翠宮

我靜靜雞化過你豬... 禾近排都巧少溫詩架

侯爵府

要叫定追馬搵定新竇啦, 就快過二千post啦!

翡翠宮

真係利灰呀 果然係bk頭號塔手 (開塔皮高手)

侯爵府

ringoivy 寫道:
真係利灰呀 果然係bk頭號塔手 (開塔皮高手)

緊都唔少得禾地幾個"托塔人"幫手既

侯爵府

金豬,
亞 ELF 個 BF 甘有愛心....同情晶塵丙患者LAW.....我米借D2響佢BF面前打佢EX一身LAW(我都係晶塵丙患者黎架)....幫亞ELF出番口氣.

侯爵府

QUINCY121HK 寫道:
金豬,
亞 ELF 個 BF 甘有愛心....同情精神病患者LAW.....我米借D2響佢BF面前打佢EX一身LAW(我都係精神病患者黎架)....幫亞ELF出番口氣.

唔該哂你呀quincy, 禾爽打佢巧耐架啦, 難得你幫禾七手, 緊你要加多兩錢肉緊, 如果唔械佢唔死就禾死 :evil: (禾都有精塵丙架!)

侯爵府

ELF,
..甘樣收唔收貨呀?????

侯爵府

QUINCY121HK 寫道:
ELF,
..甘樣收唔收貨呀?????

勉強啦, 禾份人要求都巧高, 可以殘忍D既禾都唔驅

翡翠宮

咪係, jay媽應該錢禾地幾個實笨先啱

qunicy咁你有茅隨身帶備張晶塵病患者既咭先, 否則你幫唔到elf時攪到住己一身蟻就弊 :cry:

首頁

尾頁

跳至