在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

如果想搵文職應該睇東方定勞工處?

因為我冇乜文職經驗,我諗只係可以做初級文員之類咋...唔該~

水晶宮

Re: 如果想搵文職應該睇東方定勞工處?

東方同勞工處都好多

大宅

講真..我本人就覺得呢2度入面既工..都幾辛苦..人工又唔高...不過你試下去 WWW.JOBSDB.COM.HK 入面睇下...有時都會有D 工岩架...果度D 工就好好多LOR

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

Shirley_ 寫道:
講真..我本人就覺得呢2度入面既工..都幾辛苦..人工又唔高...不過你試下去 WWW.JOBSDB.COM.HK 入面睇下...有時都會有D 工岩架...果度D 工就好好多LOR

我都覺...不過自己嘅工作經驗唔夠,冇乜選擇 :-(

民房

咁不如睇 recruit or 招職啦
recruit : http://www.recruit.com.hk
招職 : http://www.jiujik.com/jshome.php

點都好過勞工處同東方

大宅

咁都係既..不過我見有d 工..都係1-2年experience jor wor...不如你多方面咁試...連agency 都send 去...咁會好d
vicky 寫道:
[quote]
Shirley_ 寫道:

我都覺...不過自己嘅工作經驗唔夠,冇乜選擇 :-( [/quote]

首頁

尾頁

跳至