影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

洋房

我個女呢幾個星期日都有睇 TVB《猩猩補習班》,係 TVB 少有的好製作。
今日剛剛播出教普通話果一 Part 有個男扮女的演員,好似叫戴子,我個女睇到騎騎咁笑到唔停得口,佢表情真係好鬼死正架喎!有無家長同仔女一齊睇到呀?
BTW 有無人知果位演員叫咩名?好搞笑!佢有D似王祖藍,又似詹瑞文,好正囉

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我個女呢幾個星期日都有睇 TVB《猩猩補習班

原帖由 lamlam81 於 14-07-27 發表
我個女呢幾個星期日都有睇 TVB《猩猩補習班》,係 TVB 少有的好製作。
今日剛剛播出教普通話果一 Part 有個 ...
有睇呀,戴子
不過唔識佢。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:有無家長仔女睇《猩猩補習班》?(剛錯貼了自由講場)

不過我同阿女講,另part煮果舊豬柳都唔知熟唔熟,所以我唔會食。

洋房

回覆 goo_littlebb 的帖子

係呀!勁搞笑!想搵多D「她」的資料!真係好搞笑,好正!
另外,煮野食舊豬扒有血水的,同埋佢教每邊煎 5-7分鐘,一共六面,煎塊扒咪要煎 30-42分鐘?

洋房

http://mytv.tvb.com/kids/gorillastudygroup/184754

搵到了!
就算再開返 myTv 播我個女都笑到顛左。
由中間開始睇,個演員叫林子幸。有無人識佢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我仔日日睇, 學埋唔少野...

洋房

請問林子幸係咩人?

首頁

尾頁

跳至