論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日係 facebook 既 messenger,發現工人個facebook, 有自己個仔既相, 2張咁大把,

jm們, 如果係你地, 會唔會叫工人即係要delete佢??

我覺得佢咁做好冇規矩囉

男爵府

引用:今日係 facebook 既 messenger,發現工人個f

原帖由 東京MamA 於 14-09-26 發表
今日係 facebook 既 messenger,發現工人個facebook, 有自己個仔既相, 2張咁大把,

jm們, 如果係你地, 會唔 ...
要開聲,佢地唔識分輕重架,以為冇乜大不了。

大宅

回覆 macvn123 的帖子

嗯嗯~~~
咁即係我冇做錯啦,
我見到果時真係好慶,
即係WHATSAPP佢要佢即刻DELETE,
同影埋比佢睇我係已經睇到囉~~~

好唔明佢地個腦係咩構造,
究竟佢係唔知咩叫規矩呀? 定係覺得呢D 只係好普通既事?

公爵府

2024年龍年勳章

我兩個姐姐都有影我個仔放上FACEBOOK,仲ADD埋我,其實都無咩問題姐

大宅

回覆 judycyk 的帖子

呢兩張相, 係佢嚟左之後既兩星期後放上FACEBOOK,
個問題係 => 尊重問題。

你放你自己D相, 我理得你,
你又未經我批准, 係唔尊重我 n 我個仔囉,

jm 你個姐姐可能係好好啦, 所以你唔mind囉,

但我呢件, 真係貼錢買難受果隻,
所以佢做埋d 野出嚟先令我反感。

公爵府

2024年龍年勳章

回覆 東京MamA 的帖子

我張相係佢黎咗一星期左右同我兩個仔一齊影,仲要係我幫佢影。
SO FAR都係我ADD咗佢FACEBOOK先發現。

大宅

你咁做, 都叫做知佢電話有你兩個仔仔既相, 但我係完全唔知呀~ 唉~~~~

總之一句 : 反感

公爵府

2024年龍年勳章

回覆 東京MamA 的帖子

其實我仲見到好多唔係我影的相,不過D相影得好正常,同我仔有笑住影,所以我就由得佢,或者佢只係想同朋友分享下。她現在做咗三個月啦,都叫做OK。其實現在的姐姐有邊個唔玩FACEBOOK呢,就算佢唔放上去都會WHATSAPP俾朋友。有時避唔到。有時我情願佢放上去,咁至少我知佢影咗D咩

大宅

我明白~~~
所以我先係BK發帖, 聽下你地既意見。

首頁

尾頁

跳至