跳至

首頁

尾頁

別墅

請問各位媽媽有無幫BB安排今年年尾返 Nursery ?
if yes, which nursery 呀?

大宅

我地報左屋企附近既迦南, 今日交埋留位費, 等今年9月左右再報出面d幼稚園, 如果到時無有收佢, 就會繼續讀呢間

原文章由 Josephine108 於 08-3-17 11:47 發表
請問各位媽媽有無幫BB安排今年年尾返 Nursery ?
if yes, which nursery 呀?
..

瑪瑙宮

好媽媽勳章

童 MA,

你同我既諗法一樣 , 有得轉就轉 ......
無既原校繼續 LOR !!

不過我個間係屋村架咋

原文章由 coco04 於 08-3-17 19:35 發表
我地報左屋企附近既迦南, 今日交埋留位費, 等今年9月左右再報出面d幼稚園, 如果到時無有收佢, 就會繼續讀呢間

大宅

Cash Ma

我報果間迦南都係居屋屋苑裡面, 所以都係屋村幼園

不過就夠哂近, 落雨都唔驚, Cash 會返邊間呀? 心儀邊間 k1呢?

..

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

細囝今年十一月會返YWCA Nursery全日班,喺屋企隔離村~!

大囡九月開學無耐,就應該會派張通告--招生,咪到時幫細囝入Form讀埋同一間幼稚園囉~!

複式洋房

HELLO 各位,

好耐無上嚟吹下水LU,
我都係不停咁揾緊D NURSEY,
因為好多都話因呀女係細B, 所以要夠1-1/2YR
要可以安排INTERVIEW, 而家只係留咗姓名等學 校覆

首頁

尾頁

跳至