自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

朋友報料話荃灣遵理現己有十㡬人通宵排隊報名,有冇咁誇?

男爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:有沒人知舊年遵理補習中六報名曰要幾早去?

我女明天5點去排

子爵府

引用:我女明天5點去排

原帖由 dietcoke 於 15-08-09 發表
我女明天5點去排
就是想知有冇咁誇,中五時我幫仔排林xxLive,六點去到排二十位到,但中六第一次排,聽到咁,驚五點去都沒位

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我女7 點去

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

dietcoke 發表於 15-8-9 23:03
我女明天5點去排
如果吾係報yy live, 吾使早得咁緊要

子爵府

引用:Quote:dietcoke 發表於 15-8-9 23:03 我女

原帖由 yanyan-mummy 於 15-08-09 發表
如果吾係報yy live, 吾使早得咁緊要
就是想報YYL

雲母殿

dobbybabie 發表於 15-8-9 23:45
就是想報YYL
我女報yyv 姐, 不過英數就L

子爵府

引用:Quote:dobbybabie 發表於 15-8-9 23:45 就

原帖由 yanyan-mummy 於 15-08-09 發表
我女報yyv 姐, 不過英數就L
英文好麼,邊位?我仔補嘉勳Ca|Vin

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-08-09+發

原帖由 dobbybabie 於 15-08-09 發表
英文好麼,邊位?我仔補嘉勳Ca|Vin
我女補Kenneth lau,佢話吾錯喎,我仔早2年補過嘉勲係吾錯,不過太貴又太遠,所以亞仔果時係補Derek liu

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有沒人知舊年遵理補習中六報名曰要幾早去?

年年都要排通宵,其實live咁多人上堂,咪又係同video冇分別

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

仔話3:00出發

雲母殿

快樂鳥 發表於 15-8-10 00:12
咁早都係想報yy live?

雲母殿

^曾小姐^ 發表於 15-8-10 00:07
年年都要排通宵,其實live咁多人上堂,咪又係同video冇分別
除左yy, 其實其他 live 吾難報ga

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 yanyan-mummy 的帖子

Live可問嘢嗎?

子爵府

引用:仔話3:00出發

原帖由 快樂鳥 於 15-08-10 發表
咁早

子爵府

引用:年年都要排通宵,其實live咁多人上堂,咪又係

原帖由 ^曾小姐^ 於 15-08-10 發表
都是既

雲母殿

引用:回覆+yanyan-mummy+的帖子Live可問嘢嗎?

原帖由 Crabtree 於 15-08-10 發表
回覆 yanyan-mummy 的帖子

Live可問嘢嗎?
其實一班live可能講梗坐滿3-4個班房,同時間一百幾十人一齊上,我冇問亞女可吾可以問野,不過我估就算問到都一句起兩句止

男爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:yanyan-mummy 的帖子

就係報YY live

子爵府

引用:Quote:原帖由+dietcoke+於+15-08-09+發表我

原帖由 dobbybabie 於 15-08-09 發表
就是想知有冇咁誇,中五時我幫仔排林xxLive,六點去到排二十位到,但中六第一次排,聽到咁,驚五點去都沒位 ...
其實呢個中文科林xx不補也罷...我姪女上年補左兩個月就唔補,話多廢話,淨係識派一疊疊厚notes

子爵府

引用:Quote:原帖由 dobbybabie 於 15-08-09 發表

原帖由 愛美的媽媽 於 15-08-10 發表
其實呢個中文科林xx不補也罷...我姪女上年補左兩個月就唔補,話多廢話,淨係識派一疊疊厚notes

...
都唔是啊,阿仔中三時中文唔合格,中四開始補YY Live,學期一中文考到全級第六,學期二就笫一,但中五就唔知是YY教得差咗定我仔驕傲老定 ,中文祗考全級笫8和13,但阿仔今年中六,殺到埋身,又唔知邊個好,未報住先,有冇好介紹?

首頁

尾頁

跳至