自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

已去了九龍城兩間書局, 但仲缺三本書
唔知在九龍區邊間書局有小學教科書賣?
銅鑼灣都可以, 因為friday會去

大宅

天利行和精工

別墅

文風書局,有小学教科書買

複式洋房

原文章由 Rabbitlolo 於 08-7-13 23:20 發表
已去了九龍城兩間書局, 但仲缺三本書
唔知在九龍區邊間書局有小學教科書賣?
銅鑼灣都可以, 因為friday會去

萬邦書局
旺角西洋菜街北179-179A號地下 23955327

齡記(九龍)
九龍旺角彌敦道755號 25451540

世界書局
旺角洗衣街111-113號地下. 23941025.

天利行(九龍)
旺角彌敦道607號新興大廈二樓 23881743

天利行(將軍澳)
將軍澳新都城商場一期地下G52-54號舖 21911186

天利行(銅鑼灣)
香港銅鑼鐶灣禮頓道60號禮賢大廈地下 25277430

偉發書局
九龍城福佬村道27號地下 23831496

嘉文書局
九龍城聯合道32號地下 2716-4682

中華書局都有

你試下以上書局, 可以打電話問吓有無你想要既書先去買, 有時d書未出, 遲d先有, 要問清楚遲d先有定係書局無得賣, 問吓幾時會有, 吾駛心急, 通常8月中至8月尾先齊, 我通常袋住書單行街, 行到見到書局就去問有無貨, 小學書好易買到, 希望幫到手

男爵府

唔該曬幾位
因為無經學校訂書, 所以咁煩囉!
經學校訂差6本, 我自已買差9本, 所以咪要快手買番學校已有個d!
我諗真係要袋定書單係身, 出開街就走去問吓lumouth:

大宅

萬邦書局----買1本都有9折

我都諗住8月先去買書.

男爵府

請問新界區有無?
商務係咪無得買架?

首頁

尾頁

跳至