自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

11月15日星期日喺迪士尼遺失了一件小朋友風褸,問了職員都話無人執到
真係好唔開心,真係無辦法…?…

大宅

回覆:迪士尼失物

我之前都係大街間shop度唔見, 問左兩次都話無, 最後只好放棄

大宅

我仔之前都試唔見「冷」帽、外套,發現唔見大約半小時返返去搵都搵唔倒,最後留埋資料比佢地幫手搵都搵唔返..其實都預左搵唔返..咁多強國人..

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

引用:

原帖由 wcpcelia 於 15-11-25 發表
多謝你

伯爵府

引用:我仔之前都試唔見「冷」帽、外套,發現唔見

原帖由 kiss_bb_sai 於 15-11-25 發表
我仔之前都試唔見「冷」帽、外套,發現唔見大約半小時返返去搵都搵唔倒,最後留埋資料比佢地幫手搵都搵唔返 ...
我上次執到電話及相機,都即刻交去職員部門!希望今次都有人幫返我!但無:\'(:\'(

la_source    發表於 15-11-27 12:57
wcpcelia    發表於 15-11-26 08:25

伯爵府

引用:我之前都係大街間shop度唔見, 問左兩次都

原帖由 EuniceNgan 於 15-11-25 發表
我之前都係大街間shop度唔見, 問左兩次都話無, 最後只好放棄
我上次執到電話及相機,都即刻交去職員部門!希望今次都有人幫返我!但無 :\'(

伯爵府

好嬲隻c6呀!!!!
係佢整唔見件衫架!!!

男爵府

畀面勳章

之前我個姨甥係巴斯光年果度唔見件褸,去咗中心度留左資料,最後臨走時再入去問職員,最後搵番件褸,應該有人執左之後交番中心 度

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:11月15日星期日喺迪士尼遺失了一件小朋友風

原帖由 豬龍b 於 15-11-25 發表
11月15日星期日喺迪士尼遺失了一件小朋友風褸,問了職員都話無人執到
真係好唔開心,真係無辦法…?…:bash ...
我女喺咖啡杯漏左頂帽(剛喺迪士尼買),轉頭返返去已經比人執左

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

伯爵府

我跌過頂米妮帽,2分鐘發覺唔見,行返𨍭頭已經冇咗,又試過跌八達通,全部去報失都搵唔返

男爵府

回覆:kiss_bb_sai 的帖子

所以成日好驚玩完出黎會唔見左架BB車次次都寧願租車用

伯爵府

引用:所以成日好驚玩完出黎會唔見左架BB車次次都

原帖由 dvdbb2003 於 15-11-25 發表
但去十次,租都要1000

男爵府

我都係好怕擔心出黎無左架車,不過下下去租好貴。

別墅

同感!我見有媽媽用單車鎖,我都諗住下次試下,起碼玩得安心啲

大宅

引用:Quote:原帖由 dvdbb2003 於 15-11-25 發表

原帖由 DeeDee07 於 15-11-26 發表
同感!我見有媽媽用單車鎖,我都諗住下次試下,起碼玩得安心啲
係! 鎖左玩得安心d! 我次次都鎖

大宅

我上次去都見到有媽媽揾唔到自己個架bb車

侯爵府

唔見過八達通, annual pass (要收錢), 傘, 全都都bye bye
以前好多掃地架. 而家少左好多.
以前一跌野, 佢地好快見到~

伯爵府

引用:唔見過八達通, annual pass (要收錢), 傘,

原帖由 alienalice 於 15-11-26 發表
唔見過八達通, annual pass (要收錢), 傘, 全都都bye bye
以前好多掃地架. 而家少左好多.
以前一跌野 ...

首頁

尾頁

跳至