婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我多事!請見諒!亦請閣下請三思!
本人剛剛做完宮腔鏡手術,我在醫院時,隔離床、對面床、不是子宮癌症,或子宮下垂,就是宮外孕,其中三個病人是宮外孕,第一位 :我入院,佢出院了;
第二位 :結晶品游了去子宮與輸卵管中間,痛苦萬分,該病人二次懷孕都是宮外孕;
第三位:驗到懷孕但尋找不到結晶品去了哪,但驗血指數不斷升,做過超聲波仍找不到,給果入院三日院方決定幫她用復腔鏡,即開三至五個窿找出結晶品,但也未必找到…;由於我已出院所以我要明天才問到該病人情況…

親証院友情況,很感慨!其實女生懷孕真是不容易的事,所以不小心懷孕了,也要好好想清楚是否真的不要,而未懷孕的,而明知自己或另一半不想要BB請做足安全措施,以及好好保護自己的子宮,別為一時之快樂,害死自己,甚麼病痛都是自己承擔!

複式洋房

回覆:打算人工流產的妳,請三恩!

題目取錯碼!現更正!
打算人工流產的妳,請三思!

別墅

引用:我多事!請見諒!亦請閣下請三思!本人剛剛

原帖由 PandaMusic 於 16-02-05 發表
我多事!請見諒!亦請閣下請三思!
本人剛剛做完宮腔鏡手術,我在醫院時,隔離床、對面床、不是子宮癌症, ...
謝謝分享!
樓主子宮出現甚麼問題入院?

複式洋房

回覆:yueyuevip 的帖子

醫生話我子宮內膜增生

水晶宮

我見過落過 11 次的人,亦見過落過 5-6 次到生 bb 時有拼發症差啲命都無。
你講得啱,落完好似無野,但啲影響可以係之後先出現

複式洋房

引用:我見過落過 11 次的人,亦見過落過 5-6 次

原帖由 Nbs 於 16-02-06 發表
我見過落過 11 次的人,亦見過落過 5-6 次到生 bb 時有拼發症差啲命都無。
你講得啱,落完好似無野,但啲影 ...
是,我今日知道第三位太太結晶品去了邊啦,去了宮角位,要打針去排出,痛楚萬分

Nbs    發表於 16-2-6 13:19

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Nbs 於 16-02-06 發表我見過

原帖由 PandaMusic 於 16-02-06 發表
是,我今日知道第三位太太結晶品去了邊啦,去了宮角位,要打針去排出,痛楚萬分

...
咁搵到,好過搵唔到

複式洋房

引用:Quote:原帖由 PandaMusic 於 16-02-06 發表

原帖由 PandaMusic 於 16-02-06 發表
咁搵到,好過搵唔到
打了第一針,沒效!
要留院再打第二針!

公爵府

其實女人真系要好好保護自己,如果唔系最後辛苦既都系自己

複式洋房

回覆:sauNG 的帖子

對!但今時今日的後生女,只懂性愛與快感

公爵府

引用:對!但今時今日的後生女,只懂性愛與快感

原帖由 PandaMusic 於 16-02-08 發表
對!但今時今日的後生女,只懂性愛與快感
最慘係有d連16歲也未到的,她們不知身體有多寶貴的

複式洋房

做女人一定要識保護自己

複式洋房

希望我這個多事人,可以幫到少少女生

首頁

尾頁

跳至