想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

有左....會有乜先兆

是否個胸會谷.....?????還有其它ma? ?-( ?-( ?-( ?-(
annie ;-)

男爵府

Re: 有左....會有乜先兆

身體體溫會高d!

大宅

ar be......我7月8日來了m.....如無意外....8月8日來.....我的體溫如下:8月1日..36.98,,,,,,,2日36.95....3日36.89....4日36.77.....5日,,36,81,,,,,6日36.89....7日36.65....8日36.81.....請問我還要高多幾多日...先肯定有左la,,,,thx thx thx thx ?-( ?-( ?-(
annie ;-)

大宅

阿Be 寫道:
身體體溫會高d!

yes!身體體溫會高d ga!

男爵府

annietsang
希望你今次bingo la. :lol:

伯爵府

copy from other website.

早期懷孕陰道的分泌就可能會增加, 但是還是以清澈或偏白色的分泌物為主,如果合併有細菌感染才可能會變成黃色或有味道的分泌物,其它徵兆包括月經過期沒來,害喜,也就是噁心,嘔吐或者是有頻尿的現象,動不動就跑廁所或常常覺得疲倦想睡覺,而且乳房也有腫脹的感覺,不過有無懷孕還是要驗孕才知道。

大宅

有d人會有著床流血, 約在排卵期後一週至十日, 淡粉紅色及少少的.持續一至兩日...
分泌會多些, 較"水"watery的
再唔係, 用支棒棒驗下o米知

大宅

還會有頭痛、頭暈嘅感覺!

我想問下,有咗係咪唔可以踎低、(櫃)低、伸高手咁...呢???

別墅

pls check pm.

大宅

thx 6220203
annie ;-)

大宅

先兆/症狀會人人不同, 我除了個胸"谷"及常常咳, 普通有的症狀我都沒有.....
學習吧! 有方法令孩子開竅[廣告]

大宅

sell...胸谷....我m前實有
annie ;-)

別墅

annietsang 寫道:
ar be......我7月8日來了m.....如無意外....8月8日來.....我的體溫如下:8月1日..36.98,,,,,,,2日36.95....3日36.89....4日36.77.....5日,,36,81,,,,,6日36.89....7日36.65....8日36.81.....請問我還要高多幾多日...先肯定有左la,,,,thx thx thx thx ?-( ?-( ?-(

annie,
睇嚟你有好消息喎!過多兩日買棒棒check啦!記住公佈天下喎!祝您bingo!Yeah...Yeah...Yeah....

大宅

hi....xiaobon,,,,我8月9日量,,,36.53前個幾天甘高,,,今日特然甘低....我即是勁失望.....我估m到......即晚真係m到,,,,唉 十分之吾happy.....今個月失敗,,,開始要看中e......xiaobon...希望妳bingo la
annie ;-)

珍珠宮

各位我預計16-20/8 m come,呢幾d體溫都幾高~~
8/8-36.82, 9/8-36.77, 10/8-36.95(少少燒,差不多有99度),唔知會唔會bingo 呢? ?-( ?-(

大宅

monty,,,希望妳bingo la.....我都試過妳的情形.....最終都係
annie ;-)

別墅

annie,
唔好唔開心啦,今次唔得就睇中醫幫吓清清裏面啦,我其實覺得可能我哋子宮裏面積咗好多陳年唔好嘅血,所以咪咗住精子同卵子成功著床囉!記住有我哋呢班bk sisters係度亙相支持,咁會開心d呀!

珍珠宮

annietsang 寫道:
monty,,,希望妳bingo la.....我都試過妳的情形.....最終都係

oh my god!! :cry:

男爵府

我就冇咩先兆呀,我都吾知自己有左,因為我o的經期一向都吾係太準呀,我六月中有一日想下o的m好耐冇o黎,,之後我就買野驗下,先知道自己中獎....我當初都冇咩症狀呀,我知道時都已經兩個月了.....今次真係好意外呀......

男爵府

我未知有o左bb前,有感冒跡象,但無發燒,成個星期都未病好,仲叫醫生幫我打支針添。

首頁

尾頁

跳至