婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人最近去過仁安做終止懷孕手術? 可唔可以分享下由見醫生到做手術要幾耐?手術過程 ?係咪即日可以出院?
因為我黎緊哩個禮拜會見醫生 好擔心

子爵府

回覆 il0st.myself 的帖子

你咩事要終止呀?? 幾多w?通常半小時內完成, 即日出院.
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

洋房

回覆 jayk_1030 的帖子

因為係意外懷孕 加上各種因素 我要終止懷孕宜家大概5.5wk 之前去過家計會見左一次醫生
但係我覺得家計會既時間同排期各方面唔係太方便我 又唔想拖太耐 想盡快妥善處理好
上星期我直接打去仁安book 佢話預見完醫生會安排一個星期左右做手術
哩一個星期太難過 所以想了解多d先 令自己無咁擔心

子爵府

回覆 il0st.myself 的帖子

世事就係咁, 千辛萬苦有就留唔住, 意外有就唔要.......................都係果句, 唸清楚, 不要後悔

Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

別墅

il0st.myself 發表於 16-10-12 10:16
回覆 jayk_1030 的帖子

因為係意外懷孕 加上各種因素 我要終止懷孕宜家大概5.5wk 之前去過家計會見左一次 ...

有家計會轉介信醫院費用會有10%off, 通常手術後最快4個鐘可以出院

大宅

il0st.myself 發表於 16-10-11 12:45
有無人最近去過仁安做終止懷孕手術? 可唔可以分享下由見醫生到做手術要幾耐?手術過程 ?係咪即日可以出院 ...

想問下最後要幾錢埋單?

首頁

尾頁

跳至