跳至

首頁

尾頁

大宅

大家有冇一d關於BB既書介紹呀?

大宅

我聽人講有本叫「從0歲開始」,但係我搵佐好多間書店都冇…

大宅

原帖由 比比熊 於 09-2-14 12:07 發表
我聽人講有本叫「從0歲開始」,但係我搵佐好多間書店都冇…

呢本我有喎!我之前係旺角靈風書社到買...
你住邊頭架?

民房

呢本書要係基督教嘅書室至有,我也有一本,是基督徒朋友送嘅!

大宅

圖書館有

大宅

原帖由 concentrator 於 09-2-16 09:40 發表

呢本我有喎!我之前係旺角靈風書社到買...
你住邊頭架?

我住土瓜灣果面,落旺角都好近…請問你講果間書局係邊呀?同埋你有冇睇過果本書,好唔好呢?

大宅

原帖由 p.b. 於 09-2-16 23:35 發表
呢本書要係基督教嘅書室至有,我也有一本,是基督徒朋友送嘅!

你覺得呢本書好唔好呀?

大宅

係突破有得買呀.

大宅

原帖由 比比熊 於 09-2-17 10:04 發表

我住土瓜灣果面,落旺角都好近…請問你講果間書局係邊呀?同埋你有冇睇過果本書,好唔好呢?

旺角亞皆老街50號新輝大廈3字樓. 係樓上書室.

本書都ok, 不過我都唔係所有野都可以跟足.

男爵府

平讓廸士尼美語世界教材
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b10142084?r=1138039086

洋房

TST has a book store have clearance sale of baby/children books and vcds. Books are over 50% off , VCDs are up to 20%off. Some of the books like Bob the builders i saw page one is around $$$7X.00 , but there now is 50% off. It is a upstairs book store , u will easily to see it when u walk pass "hoi fong road" (sorry i forget the real name)near MTR EXit A . they will closed by the end of this months .. grapse the chance ..i have bought some baby books and Vcds ther etoo
Love the world, be joyful... Miracle will happen

大宅

原帖由 jadiejadie 於 09-3-21 10:26 發表
TST has a book store have clearance sale of baby/children books and vcds. Books are over 50% off , VCDs are up to 20%off. Some of the books like Bob the builders i saw page one is around $$$7X.00 , b ...

係咪海防道?等我睇吓先

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

複式洋房

好書介紹

我最近見到有間宗教書樓有幾本兒童書集體訂購有折扣, 我收個emil, 如果你地有興趣PM我, 俾d資料你地啦.

大宅

本書好悶

首頁

尾頁

跳至