自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

本人女女在2015 12月中出世,可以報2018年度 K1, 請問 救恩幼稚園 好嗎?
西營盤附近有什麼好幼稚園?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 terryng1205 的帖子

呢間都好多人報,因為佢有小學,小學又係要爭,所以佢收咗你先再諗都未遲

伯爵府

terryng1205 發表於 17-9-6 17:34
本人女女在2015 12月中出世,可以報2018年度 K1, 請問 救恩幼稚園 好嗎?
...

明愛凌月仙

珍珠宮

回覆樓主

報先囉,有offer先再揀

附近其他幼稚園:
聖士提反堂
聖嘉勒
聖安多尼(同小學冇關)
聖雅各
維多利亞
禮賢會
凌月仙
方江輝
民生

另外遠啲(堅道):
聖心
真光
偉思
多多
聖方濟各

近中上環:
潮陽
聖馬太堂
聖保羅堂

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

terryng1205 發表於 17-9-6 17:34
...

禮賢會

別墅

回覆樓主:

謝謝各位。

首頁

尾頁

跳至