親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章

各位,

澳門新葡京"自助山"OK嗎?

請問價錢和如何BOOKING?

有無人試過換威尼斯免費船票,手續如何?

Thanks!

別墅

Good, but not enough time to eat.

We called them and make the reservation. You can seach their no. in internet.

原帖由 Flowerlam 於 09-2-20 10:35 發表
各位,

澳門新葡京"自助山"OK嗎?

請問價錢和如何BOOKING?

有無人試過換威尼斯免費船票,手續如何?

Thanks!

大宅

只要有金沙或濠會的會員card,便可以換1張去macau的船票,而回程票好似要在賭場玩1小時才可換.

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

自助山OK嫁,價錢又唔貴,不過時間得2小時,太小啦.
如果我沒記錯的話,平日食連加10%,大約每位成人250元,真係好抵囉。 

複式洋房

reall good!
原帖由 csnkennis 於 09-2-24 00:51 發表
如果我沒記錯的話,平日食連加10%,大約每位成人250元,真係好抵囉。 

子爵府

請問有冇生蠔食嫁?以前多數淨係去金沙嫁,自從冇生蠔食,就小去喇!
原帖由 csnkennis 於 09-2-24 00:51 發表

男爵府

原帖由 pinky_929 於 09-2-25 00:29 發表
請問有冇生蠔食嫁?以前多數淨係去金沙嫁,自從冇生蠔食,就小去喇!

有架

首頁

尾頁

跳至