跳至

首頁
12345...6

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

多謝晒神秘人~
今日放工返屋企, 响木門&鐵閘中間發現2個小郵包...
原來就係神秘人給我嘅神秘禮物!
係咩?
:
:
:
:
:
:
:
:
登燈燈櫈...
開估!

陸金記嘅咸濕嘢...
超正!!

冬薑

醃到黑晒嘅柑桔, 好好味

再一次多謝呢位有心神秘人!

子爵府

邊個係神秘人呢, 比少少貼士估下啦

子爵府

老師做咩事食咸濕野呢, 唔通...............

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Pooh529 於 09-2-26 01:27 發表
老師做咩事食咸濕野呢, 唔通...............

嗰個唔係我, 我係搭單啫~
依家返工唔俾上BK & MSN (我係總監 --- 是被視), 要搵啲口立濕嚟解悶啫

王國長老

原帖由 Pooh529 於 09-2-26 01:25 發表
邊個係神秘人呢, 比少少貼士估下啦

咪係你街坊囉

子爵府

去得6金記都係荃葵青友喎

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 09-2-26 01:29 發表

依家返工唔俾上BK & MSN (我係總監 --- 總是被監視), 要搵啲口立濕嚟解悶啫

老師咪自己食哂,剪D比O采臣,一包交換10幅相

公爵府

依家返工唔俾上BK & MSN (我係總監 --- 總是被監視), 要搵啲口立濕嚟解悶啫

老師, 你升了職位

男爵府

咁係邊個要

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 elmolly 於 09-2-26 09:54 發表

咁係邊個要

無溫書咩??

男爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-2-26 09:56 發表

無溫書咩??

我都升左做"總監", 連講電話都比人"gup"住, 溫鬼咩

王國長老

原帖由 elmolly 於 09-2-26 10:10 發表

我都升左做"總監", 連講電話都比人"gup"住, 溫鬼咩

唔怪之得E排咁靜

公爵府

原帖由 elmolly 於 09-2-26 09:54 發表

咁係邊個要

有冇join我們的活動?
15/3 or 19/4 都會見到

王國長老

原帖由 Cammy3007 於 09-2-26 10:20 發表

有冇join我們的活動?
15/3 or 19/4 都會見到

代答~無

公爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-2-26 10:21 發表

代答~無

咁如果她想知, 就要嗱嗱啉參加啦

王國長老

原帖由 Cammy3007 於 09-2-26 10:25 發表

咁如果她想知, 就要嗱嗱啉參加啦

agree~

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-2-26 09:00 發表

老師咪自己食哂,剪D比O采臣,一包交換10幅相

噚晚唔記得開信箱, 今晚去開嚟睇下先,

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-2-26 11:00 發表

噚晚唔記得開信箱, 今晚去開嚟睇下先,

maybe已經比人食哂

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-2-26 11:02 發表

maybe已經比人食哂

唔係掛!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-2-26 11:04 發表

唔係掛!

首頁
12345...6

尾頁

跳至