美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

KOSE' 雪肌精

KOSE' 雪肌精 美白化妝水好用嗎 ??係咪可以當MASK用??

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: KOSE' 雪肌精

monkey_nose 寫道:
KOSE' 雪肌精 美白化妝水好用嗎 ??係咪可以當MASK用??

好用ka..but夏天好d, 我都用左2支大裝, 又可以當MASK, 都幾保濕 :mrgreen:

大宅

唔係講笑, 大大話話用左差唔多10年. 之前都試過轉用其他, 都係覺得KOSE' 雪肌精最好用, 通常當緊膚水用, 有時當mask, summer曬完後, 當mask好正, 好爽.
不過我唔会係香港買, 好貴, 我會叫朋友幫我係日本上野買又或者係大坂心齋橋有折, 又或者自己去日本時買, 我試過一次過買左10支大返香港

別墅

CandyBB 寫道:
唔係講笑, 大大話話用左差唔多10年. 之前都試過轉用其他, 都係覺得KOSE' 雪肌精最好用, 通常當緊膚水用, 有時當mask, summer曬完後, 當mask好正, 好爽.
不過我唔

別墅

咁你地有冇用雪肌精其他product, 如lotion, essence, cream, 等等呢? 

我只用過雪肌精和佢既massage mask. 兩樣都好正,想睇下其他product 得唔得lor

別墅

男爵府

KOSE藥用雪肌精去斑掂唔掂架?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hi tsm:
我有左bb前o係Kose做架..你有D咩問題的話可以問o下我

[quote]
tsm 寫道:
咁你地有冇用雪肌精其他product, 如lotion, essence, cream, 等等呢? 

我只用過雪肌精和佢既massage mask. 兩樣都好正,想睇下其他product 得唔得lor
[url][/url]

公爵府

joey_lau,

有bb for 7 months can use 雪肌精 or not ah? it is medicated woo.....

thank you very much!!!

p.s you bb is very lovely ah
:-P

別墅

[quote]
littlemelody 寫道:
joey_lau,

有bb for 7 months can use 雪肌精 or not ah? it is medicated woo.....

thank you very much!!!

係喎 佢寫住藥用,, 我都想知呀!! thanks

別墅

Hi joey_lau,
太好喇, thanks!!!! 我想知:
1)雪肌精乳液好唔好用, 冬天用夠唔夠潤?
2)雪肌精面霜笠唔笠?
3)雪肌精Cream Excellent 同 Essence Excellent 岩乜野年紀用?
4) kosa 另兩條line, 除 beaute de kose, 另一條line好貴, 好唔好用?
5) 除左雪肌精toner, KOSE 有乜皇牌product. 同埋有乜best buy product 呢?

sorry 太多問題添,thanks!!

禁止發言

別墅

joey_lau ,

你去佐邊呀!! 好多野問你呀!!!!
好得意呀你個B!!

:lol:

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

tsm>>
tsm 寫道:

4) kosa 另兩條line, 除 beaute de kose, 另一條line好貴, 好唔好用?

你好!
我用緊kose另一條line cosme decorte
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

[quote]
Matthew&AshleyMom 寫道:

你好!
我用緊kose另一條line cosme decorte

大宅

Hi monkey_nose ,
係日本買, 時乎円子高定低啦, 而家円禁高, 就麻麻地抵.
大支要7,500.-円, 另加5%tax, 通常我d friend見到有promote有10% ~ 20%discount, 就幫我入貨. 所以我見円子低, 我会換定d円, 然後比定d friend幫我買.
我n年前係大坂買最抵,7,500.-円, 唔使收tax, 仲有20%discount & many samples送, 所以就出事買左10支羅!!
我都唔知而家KOSE COUNTER 做PROMOTION 買大支$520有兩支野送, 禁都儿抵wow.
kose徐左雪肌精, 就冇用others, 各位有冇好介紹??
samples 試過雪肌精面霜好lup.

男爵府

我都用了好幾年, 最近果支係我老闆一個格價非常了得的朋友(日本人)幫我買的, 見CandyBB講有8折, 咁我買得真係好平了, 我找到張單, 只是:
5,400円, 另加5%tax 即 5,670円 (大支裝)
在大板的心齋橋買的, 叫 "ONE'S'ONE"有個電話06-6258-9411

如有朋友去開大板, 不防去看看, 我是今年八月買的, 佢仲係禮盒裝, 有兩支細sample加一盒KOSE的化妝棉。

大宅

Hi twinsma,
我心思思打左电話去"ONE'S'ONE"問, 以我

別墅

thank you for your sharing!!

男爵府

CandyBB,

我看過了, 並沒有地址, 佢只是寫:

[size=medium]ワンズワン心斎橋本店

佢寫得本店即係有分店, 去到應該不難找吧!! 不過心斎橋又好長。有機會我問下老闆個朋友。

sorry!!

首頁

尾頁

跳至