時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

其實呢位利記者係咪真係可以入到大陸境? 咁高調同外界講佢返去做義工 但係又唔帶電話, 即係想話畀人知佢會失聯?
老實講我唔多信佢可以入到大陸境, 會唔會10月1號之前, 有人發放消息話阿利小姐喺大陸失咗蹤, 懷疑被中國拘押? 實質係佢根本冇離過境, 又屈大陸。

希望係我諗多咗啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

叫佢去非洲做義工啦!襯晒佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

上去照肺?

大宅

MC媽 發表於 19-9-27 00:14
其實呢位利記者係咪真係可以入到大陸境? 咁高調同外界講佢返去做義工 但係又唔帶電話, 即係想話畀人知佢 ...

中國大陸洗Q佢做義工咩!佢返去巴機攔坦度救濟佢嗰啲弱勢社群仲實際啦!扮Q晒野以為自己好勁又唔知自己幾Q乞人憎

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢哋一定有曬劇本啦!咁嘅時勢仲唔搏上位!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

大宅

佢咁高調驚被失蹤....慳d 啦

你估佢會否在大陸講5 大素球...如佢敢講就真係女神
我要強力DDT...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

做義工嗰個應該唔係利記者,因為唔同名。可能利記者係佢偶像而用咗佢個頭像啫。

大宅

回覆 whitefish 的帖子

搵班勇無義士陪咪得囉

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

個故事一開始己唔會邏輯
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

rabbit75 發表於 19-9-27 09:41
個故事一開始己唔會邏輯

唔合邏輯
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁

尾頁

跳至