自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

牛年勳章

王一博與趙麗穎的粉絲罵戰正由於《野蠻生長》劇而觸發,因2人之前合作的劇集《有翡》口碑差強人意,女方粉絲認為偶像因王一博「戲屎」而受拖累,今次再在《野》劇中拍檔,即時引來女方粉絲堅決反對,有粉絲更反問趙麗穎是否跟男方有私情,故此不顧前途也要跟他合作,若是的話就可以理解。

水晶宮

回覆樓主:

粉絲好惡,偶像同邊個拍劇(拍拖)都要管

funfun759    發表於 21-9-6 15:13
ada0707    發表於 21-9-6 12:43
la_source    發表於 21-9-6 11:02

大宅

牛年勳章

有網友找出2人暗交的蛛絲馬迹,
第一,他們戴過同款的小骨頭頸鏈,趙麗穎的代表作《花千骨》的角色名叫「花千骨」,至今也有粉絲暱稱她為「小骨」,近年王一博不時佩戴小骨頭頸鏈,出鏡率非常高,拍攝綜藝節目《這就是街舞》時他為免頸鏈受損,便纏在手腕上,從中看出該頸鏈對他甚有意義,巧合地女方也戴過該頸鏈。
第二,他倆參加綜藝節目時表現親密, 雖然現場準備了多個碗,但2人仍用同一個碗吃東西,加上趙麗穎本身有點潔癖,反映其關係非比尋常。
第三,有網友收集了2人近半年的行程,發現他們的行程在日期及地點上有不少重疊。
第四,王一博曾公開表示喜歡年紀大的女生,故此就算趙麗穎比他年長10歲,但年齡差距對男方來說並不是問題。

戴小骨頭頸鏈

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

d粉絲咁惡

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

內地粉其實幾煩吓,就黎偶像屙屎都唔俾

大宅

牛年勳章

一個碗兩份食

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

好假囉, 作得就作

水晶宮

回覆樓主:

傳聞佢先係「三千萬」塌房瓜,不過我覺得偶像藝人拍拖唔算係塌房,係d粉絲控制欲強乜都要管先有問題。

珍珠宮

Elenalan 發表於 21-9-6 11:24
傳聞佢先係「三千萬」塌房瓜,不過我覺得偶像藝人拍拖唔算係塌房,係d粉絲控制欲強乜都要管先有問題。
...

琥珀宮

Elenalan 發表於 21-9-6 11:24
...

咩嚟架?有冇懶人包?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

粉絲咁惡

子爵府

vivibabyvivi 發表於 21-9-6 11:35
咩嚟架?有冇懶人包?

https://www.163.com/dy/article/G5C7PIMJ0534FPX7.html

水晶宮

vivibabyvivi 發表於 21-9-6 11:35
咩嚟架?有冇懶人包?

年頭已傳一個內娛有>三千萬粉絲嘅男頂流會塌房(人設崩壞),直到1.22華晨宇爆出未婚生女,咁大家順理成章以為華晨宇就係果個「三千萬」大瓜。點知過一排又有人話華晨宇只係被拎來擋槍(包括之後被爆植髮整容),用來掩飾真正三千萬塌房瓜...咁估估下就估到wyb身上

琥珀宮

tingting2200 發表於 21-9-6 11:42
https://www.163.com/dy/article/G5C7PIMJ0534FPX7.html

謝謝

琥珀宮

Elenalan 發表於 21-9-6 11:44
年頭已傳一個內娛有>三千萬粉絲嘅男頂流會塌房(人設崩壞),直到1.22華晨宇爆出未婚生女,咁大家順理成章以 ...

謝謝

不過,同趙麗穎一齊點解會人設崩壞?

水晶宮

vivibabyvivi 發表於 21-9-6 12:04
謝謝

不過,同趙麗穎一齊點解會人設崩壞?

個瓜同趙麗穎有冇關我唔知。在我黎講光明正大拍拖唔算塌房。不過如果男藝人係sell單身人設,吸好多「女友粉」,咁拍拖對於女友粉都算係塌房。

琥珀宮

Elenalan 發表於 21-9-6 12:17
個瓜同趙麗穎有冇關我唔知。在我黎講光明正大拍拖唔算塌房。不過如果男藝人係sell單身人設,吸好多「女友 ...

明白了

水晶宮

自己仔女同邊個拍拖都管唔到, 竟然想管埋偶像,唔通偶像要成世單身?

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

差太遠啦,同王拍拖會受好大壓力,唔值

大宅

whywhite22 發表於 21-9-6 13:00
自己仔女同邊個拍拖都管唔到, 竟然想管埋偶像,唔通偶像要成世單身? ...

大陸粉絲就係咁癲

首頁

尾頁

跳至