自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

張振朗佢哋堅係唔好睇又悶,講埋啲唔好笑嘅嘢自己講完都覺得尷尬

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

講野無聊,拍得亦無咩好睇

男爵府

回覆樓主:

同清邁四個冇得比,澳洲之旅悶到抽筋,好似三個大鄉里出城,乜都嘩嘩嘩,越嚟越唔中意睇個女人

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

俾人感覺唔係同friend去旅行,似搵人鄧腳多啲

珊瑚宮

回覆樓主:

頭先係咪講咩底褲 佢哋三個到底認識唔認識的

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

清邁嗰4個係 friend 啲,好睇啲

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

之前bkjm話清邁好笑,所以睇番晒, 好睇 跟住呢輯睇咗少少唔吸引,已經冇睇lu

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

bing-jing 發表於 23-9-28 00:47
頭先係咪講咩底褲 佢哋三個到底認識唔認識的
唔明點解底褲都講咁耐,監製又唔剪走

男爵府

Lihoma 發表於 23-9-28 00:56

剪到冇嘢好剪

子爵府

Lihoma 發表於 23-9-28 00:56

根本就冇嘢好講,夾硬攝時間,三個好似搭枱咁

子爵府

2018復活節勳章

我都想講
太大對比
睇朱敏瀚反應就見分別
睇得出兩位男同個女唔夠放
可能加多個女會好d
感覺就住就住
似普通旅遊節目多d

侯爵府

2024年龍年勳章

清邁真係好睇好笑,感覺佢地真係朋友好開心好輕鬆咁去旅行,令人睇得投入,前晚原來得半集,下半集澳洲,我冇點睇,因嗰3個我都麻麻地點知我聽到屋企人講,去旅行著成咁咩玩法,望一望見張振朗個衣着我就話扮韓仔嘛,尋晚都冇再睇。

侯爵府

2024年龍年勳章

其實澳洲都比埋痞子4個去會更加好睇囉

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真係悶好多,一啲都唔吸引!

伯爵府

睇咗少少,好悶,清邁好笑好多

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我係餓底 發表於 23-9-28 01:04
根本就冇嘢好講,夾硬攝時間,三個好似搭枱咁

其實係咪澳洲都係風景多,悶d
放下自在

男爵府

@bear 發表於 23-9-28 08:24
其實澳洲都比埋痞子4個去會更加好睇囉

安仔好似澳洲讀書,佢哋四個去仲好!

子爵府

回覆 @bear 的帖子

4個清邁好睇好多. 有一集兩男按摩,兩女搵隻插佢地屎忽果度笑到我...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊