影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 24-5-2 22:23
有搬呀,男主朋友咪爆左男主飲醉酒會走去女主之前間屋大叫
...

我以為係間舖
諗諗下好似樓下舖上面住?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

小謙仔朱媽 發表於 24-5-2 22:23
其實善宰真係好慘,咁中意率但佢驚左自己,第8集甜得少少又要虐,真係切拜俾個GE佢地,我接受唔到好似2521 ...

唔好呀,唔要2521咁呀
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 24-5-2 22:26
我以為係間舖

好似係,火警時要上樓梯去屋內滅火

珍珠宮

htts 發表於 24-5-2 21:53
應該送佢回家時有問地址,率亦可能講住咩樓層嘅

咁詳細,有古怪

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 24-5-2 22:42
好似係,火警時要上樓梯去屋內滅火

太集中睇男女主,我有時飛其他人

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-2 22:43
太集中睇男女主,我有時飛其他人

正常,罸你再番睇

翡翠宮

miu~miu 發表於 24-5-2 22:44
正常,罸你再番睇

番睇我都係可能飛

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-2 22:46
番睇我都係可能飛

我番睇都係集中男女主

翡翠宮

miu~miu 發表於 24-5-2 22:48
我番睇都係集中男女主

太大吸引力

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-2 22:58
太大吸引力

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-2 22:58
太大吸引力

今次真係難以抗拒的他

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

GreenMaDad 發表於 24-5-2 20:00
回覆 stagea 的帖子

兇手好恐怖(但响behind the scene video 係成日笑既大叔), 但我覺得加入依個情節令 ...

呢套係豐富左既。
大部分都加呢類劇情,變成交行貨

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 24-5-2 22:23
有搬呀,男主朋友咪爆左男主飲醉酒會走去女主之前間屋大叫
...

男二係咪出左場?戴帽既係男二嗎?
在女主樓下車場望上去,一閃好似係男二?

翡翠宮

stagea 發表於 24-5-3 07:54
...

係呀

琥珀宮

mcyw888 發表於 24-5-3 09:03
係呀

男二都揾到女主新屋住邊

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mcyw888 發表於 24-5-2 22:26
我以為係間舖
你轉左善宰做人像呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

stagea 發表於 24-5-3 07:54
...
YES

珍珠宮

幣啦, 成日諗起D 片段就不自覺咪咪笑, 成個傻婆咁

stagea    發表於 24-5-3 09:55

大宅

stagea 發表於 24-5-3 07:52
呢套係豐富左既。
大部分都加呢類劇情,變成交行貨

綱友話第8集kiss嗰度率摸善宰額頭個疤痕係大學時率再遇襲時救佢造成嘅,呢點我就唔明,明明女主未穿第三次架,咁唔通係已經發生左,但率創傷後遺忘記左件事?

寶石宮

stagea 發表於 24-5-3 09:07
男二都揾到女主新屋住邊
我估大學時已知率會搬屋.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊