自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

琥珀宮

SOHOT 發表於 24-5-2 21:46
女方兩年前入紙申請離婚,一夠時間即公佈,估計女嘅急於離婚,應該好快會公布有另一個,甚至結婚!

...

呢d女人

水晶宮

熱血金章

乖寶寶布布 發表於 24-5-2 21:28
點會呀,仔女咁大,咁易搵架咩?專業人仕+教授呢d筍盤係都搵個後生既幫佢哋生仔啦。
...

車,陳伶琍帶住兩個都可以再嫁過有錢佬啦,有咩會難

侯爵府

2024年龍年勳章

SOHOT 發表於 24-5-2 21:46
女方兩年前入紙申請離婚,一夠時間即公佈,估計女嘅急於離婚,應該好快會公布有另一個,甚至結婚!

...

同意
一夠鐘就公開
仲要講明兩年前已分居
之後就算俾記者爆有新戀情
都可以大大聲話當時已分居唔係出軌

珍珠宮

估唔到,呢對有啲可惜

珊瑚宮

mandy952 發表於 24-5-2 21:49
呢d女人

其實點解又會覺得或者知道係女方提出呢?有時睇d JM留言得啖笑

大宅

chuiyeebird 發表於 24-5-2 22:00
其實點解又會覺得或者知道係女方提出呢?有時睇d JM留言得啖笑

呢度好奇怪,經常歧視ftm
到個ftm做返嘢
又話人見識多咗,勾佬,唔甘心
我反而覺得係個男唔想個女做返野
大家價值觀唔同,咪分開囉。

珊瑚宮

乖寶寶布布 發表於 24-5-2 22:03
呢度好奇怪,經常歧視ftm
到個ftm做返嘢
又話人見識多咗,勾佬,唔甘心

就算咩原因都係佢兩個嘅事 外人只係估估下

男爵府

chuiyeebird 發表於 24-5-2 22:00

因為篇爆料報導寫明係女嘅主動申請離婚
attach1/tmp/phpdbSUhI

男爵府

回覆樓主:

如果爆料係真,感覺個女都好機心女。先追郭,然後外遇,一夠兩年即主動宣佈離婚。
當初郭娶佢,我反而覺得男可以搵個更好,但愛情就係咁,無得解釋。
女既應該搵到另一個更有條件的男人,係時候跳過去另一條船。

珍珠宮

superkingdom 發表於 24-5-2 21:42
我覺得個郭晉安好錫老婆,感覺佢老婆都好幸福,相夫教子唔好咩?點解要分開?
...

吓!聽講郭雖然有不少物業資產,但全部沒有老婆名喎!

伯爵府

馬後炮, 佢兩個一早貌合神離

伯爵府

Moonlight819 發表於 24-5-2 22:18
吓!聽講郭雖然有不少物業資產,但全部沒有老婆名喎!
全部沒有老婆名, 仍然是一半一半.

珍珠宮

yauchuchu 發表於 24-5-2 20:59
咁之前個揞名爆真係講緊佢地
so sad,呢pair都幾好

係啊,名爆記得好似上年尾
估唔到係真

珍珠宮

回覆樓主:

劉小慧當年都無揀錯,而家幾幸福

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我覺得呢對其實似港版魏駿傑婚姻,又係女的後生一截,女的本來冇咩學識見識,男的事業尚算穩定所以見有安全感早早嫁咗,生完仔之後去進修識多咗人發覺世界好大開始嫌棄男的

公爵府

Chace 發表於 24-5-2 21:06
大把分房訓

大把就算同床瞓,都係同床異夢

大宅

chuiyeebird 發表於 24-5-2 22:04
就算咩原因都係佢兩個嘅事 外人只係估估下

至於歐倩怡去年於訪問中,指自己小產過兩次,要打安胎針補救。近年她醉心學業,並轉職成為營養師,專注衝事業,而郭晉安亦減產幫忙照顧家庭。對於她全職投入事業,對方都曾有微言,相處上亦有分歧,可見婚姻非並於外界想像般完美甜蜜。
https://hk.news.yahoo.com/%E9%83%AD%E6%99%89%E5%AE%89%E3%80%81%E6%AD%90%E5%80%A9%E6%80%A1%E7%B5%90%E6%9D%9F18%E5%B9%B4%E5%A9%9A%E5%A7%BB-%E5%A5%B3%E6%96%B9%E7%82%BA%E4%B8%88%E5%A4%AB%E6%81%AF%E5%BD%B1%E8%BD%89%E8%81%B7%E7%87%9F%E9%A4%8A%E5%B8%AB-%E6%9B%BE%E6%95%B8%E5%BA%A6%E9%AC%A7%E9%9B%A2%E5%A9%9A%E7%B5%82%E9%9B%A3%E8%B5%B0%E5%88%B0%E6%9C%80%E5%BE%8C-135310277.html

珊瑚宮

乖寶寶布布 發表於 24-5-2 22:39
至於歐倩怡去年於訪問中,指自己小產過兩次,要打安胎針補救。近年她醉心學業,並轉職成為營養師,專注衝 ...

其實如果仔女都大左 點解唔歡喜太太出黎做野呢?會唔會係佢自悲呢?

大宅

回覆樓主:

她在訪問中提到,自己忙於讀書,郭晉安為了支持自己安心追夢而減少接劇,幫手照顧屋企,至於老公有否反對她去做全職工作,她說:「之前都有少少話吓!」雖然獲郭晉安支持,但言談間都有透露過夫妻相處有分歧,被問起夫妻協調工作時,她直認:「其實真係有啲唔「啱呀」!因為我覺得有可能少少調轉,嗰陣我有小朋友嘅時候好似退休生活,淨係朝頭早起身湊返學之後就冇嘢做,做完運動又等接放學,晏晝就瞓覺,其實我真係唔想咁樣過埋我下半生。」

原文網址: 歐倩怡去年曾認與老公郭晉安相處有分歧:大家有啲唔「啱牙」 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1015926?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊