自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

來自網上分享、天口㷫

https://www.facebook.com/share/p/5spzHmqhzYswUNz3/?mibextid=lOuIew

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

邊間酒店

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

廢柴孖條 發表於 24-7-3 21:53
來自網上分享、天口㷫

https://www.facebook.com/share/p/5spzHmqhzYswUNz3/?mibextid=lOuIew

睇留言話個客因為staff serve另一個客,要佢等,所以飛左個釘書機落職員度,senior忍不住鬧客,兩邊都有唔啱,用粗口鬧佢有咩用,報警喇
放下自在

珍珠宮

回覆樓主:

雙方都流利地道港式粗口,仲可以溝通到......難得難得

男爵府

來自網上分享、天口㷫

忍無可忍無須再忍

珍珠宮

來自網上分享、天口㷫

有時啲西客又真係麻乜煩,頭先我經過酒樓順便訂位,個侍應同我都未講完,隔離條 eight woman 就問佢嘢,之後侍應仲同我講多一句,條 eight woman 就啤住我,我心諗你冇病呀?明明我同侍應講緊先,呢啲正一西客我即刻話佢唔知識唔識禮貌!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我同朋友們剛剛先至講完,連前台都嬲到咁樣,個客一定做咗啲好過分嘅嘢,但睇酒店應該都會對呢個員工開刀,無論道理喺佢嗰邊都好!
其實我都好多事,叫做呢間酒店嘅朋友send個message俾呢個前台職員支持佢

侯爵府

小星星1 發表於 24-7-4 00:00
有時啲西客又真係麻乜煩,頭先我經過酒樓順便訂位,個侍應同我都未講完,隔離條 eight woman 就問佢嘢,之 ...

係囉,啲西客一嚟到就問人嘢,知唔知個職員同你講緊嘢㗎嘛,我都試過咁樣。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小星星1 發表於 24-7-4 00:00
有時啲西客又真係麻乜煩,頭先我經過酒樓順便訂位,個侍應同我都未講完,隔離條 eight woman 就問佢嘢,之 ...

呢d 真係好黑人憎,乜都要搶一餐 冇禮貌,人地問緊講緊 等一陣都唔得,有 d ,一黎到聲大大問問問 講講講,宜直情當 果個人冇到
冇家教 冇禮貌..正一粗人一個

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

有啲西客又真係抵x

珍珠宮

cattz288 發表於 24-7-3 22:05
睇留言話個客因為staff serve另一個客,要佢等,所以飛左個釘書機落職員度,senior忍不住鬧客,兩邊都有唔 ...

個西客好過份啫! 蓄意傷人!

唔怪得個職員咁慶,問佢喺咪傻?

侯爵府

畀面勳章

cattz288 發表於 24-7-3 22:05
睇留言話個客因為staff serve另一個客,要佢等,所以飛左個釘書機落職員度,senior忍不住鬧客,兩邊都有唔 ...

鬧完佢再報警,告條西客蓄意傷人。應該有cctv。
Nice to meet you!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊