自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有後台撐腰, 係唔同啲!

https://www.hk01.com/article/105 ... articlecopy&utm_medium=referral

龍婷又話自己過去7年十分努力,而將來亦會繼續努力,未有正面回應Hello Kiss事件會否影響形象。而對於丘亞葵以朋友式Hello Kiss 形容二人嘅親密行為,龍婷亦未有正面回應,被問到會否再見面,她只說:「件事過咗去」,但她表示以後與朋友見面時會小心:「再熟嘅朋友會小心啲。(同已婚人士呢?)工作的話可以。」

珍珠宮

呢張相又影得唔錯

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

小佢個喇叭,胡混砌詞狡辯以為可以不了了之,完全係心虛講嘅謊言!
TVB唔好再放佢出嚟污染眼球

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我覺得佢變咗樣

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

BKFinder 發表於 24-8-25 19:44
呢張相又影得唔錯

你而家睇東張西望,整容塊面啲肉一嚿嚿

水晶宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

男爵府

mickeyeva 發表於 24-8-25 19:42
有後台撐腰, 係唔同啲!

曾經有句話, 一人訓低,事業彈起

男爵府

回覆樓主:

“唔想再提”, 講到受害者咁, 一句“唔係真”想淡化事件, hello kiss 點唔真

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

其實應該同許志安情況一樣。佢有佢出,新粉納唔到,舊粉走,然後慢慢消失

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

現在在訪問王老吉、Hello Kiss、以為自己真係顏值擔當嘅支支我都超憎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大話連篇,呢啲人只會獲同類既人認同。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

回覆樓主:

根本就好難拆,唯有死口唔認,等時間過去,不了了之囉。

男爵府

噁心

珊瑚宮

esmehouse 發表於 24-8-25 19:47
現在在訪問王老吉、Hello Kiss、以為自己真係顏值擔當嘅支支我都超憎 ...

支支講野都古古怪怪

珊瑚宮

ymc 發表於 24-8-25 19:48
根本就好難拆,唯有死口唔認,等時間過去,不了了之囉。

有得出番黎都晤少野

男爵府

2024年龍年勳章

無恥之恥

水晶宮

BKFinder 發表於 24-8-25 19:44
呢張相又影得唔錯

啲人幫佢執過,啲土味冇晒

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

esmehouse 發表於 24-8-25 19:47
現在在訪問王老吉、Hello Kiss、以為自己真係顏值擔當嘅支支我都超憎 ...

3個假到c, 偽人!

男爵府

回覆樓主:

話件事都過咗去,唔想再講,即係默認啦,但又講到自己好無辜咁,被人影到,個男人又講Hello kiss ,仲死口唔認

講真,佢唱歌又難聽,點解仲要捧佢呢,TVB入面好多人唱歌好好聽,點解唔比機會比其他人呢

翡翠宮

Anpanmama 發表於 24-8-25 19:44
小佢個喇叭,胡混砌詞狡辯以為可以不了了之,完全係心虛講嘅謊言!
TVB唔好再放佢出嚟污染眼球:ange ...

佢四両撥千斤!高手
自由太多會令世人失去平衡

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊