自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

56歲「玉女掌門人」周慧敏(阿V)展開《地老天荒愛一場世界巡迴演唱會》,巡演首站昨晚於澳門倫敦人揭幕,但始料不到她竟趁巡演跟世界各地跟歌迷告別,宣佈今次巡演後,決定不再做大型巡迴演唱會!令不少歌迷不捨大哭。

佢今次演唱會歌衫幾靚,應該係最後一次演唱會了
https://std.stheadline.com/realtime/article/2020816/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-56%E6%AD%B2%E5%91%A8%E6%85%A7%E6%95%8F%E7%AA%81%E7%84%B6%E5%AE%A3%E5%B8%83%E4%B8%8D%E5%86%8D%E8%88%89%E8%A1%8C%E5%A4%A7%E5%9E%8B%E5%80%8B%E5%94%B1-%E5%B0%88%E6%B3%A8%E7%85%A7%E9%A1%A7%E8%BA%AB%E9%AB%94%E5%8F%8A%E5%AE%B6%E5%BA%AD-%E6%88%91%E8%A6%BA%E5%BE%97%E6%99%82%E5%80%99%E9%83%BD%E5%B7%AE%E4%B8%8D%E5%A4%9A%E5%95%A6
attach0/tmp/phpfgkhvc

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

咁咪幾好

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

攪一場演唱會真係唔易... 開幾場好難有錢賺...

水晶宮

又其實佢唱歌都係麻麻,唔開就岩啦

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

baby_yee 發表於 24-9-1 18:30
又其實佢唱歌都係麻麻,唔開就岩啦

X 2

你問我佢有乜代表作、我真係講唔出~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

佢話「不再做大型巡迴演唱會」,星島標題都係話唔做「大型演唱會」,冇話唔再唱喎⋯⋯
水魚還在,水會繼續cap

珍珠宮

回覆樓主:

睇周小姐演唱會,都是想找回青春回憶為主。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

又告別!
好多年前佢話告別XX,以為佢唔再出嚟唱。

伯爵府

回覆樓主:

年紀大支持唔住啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

又復出有乜所謂呀!

公爵府

yan_yan_mummy 發表於 24-9-1 18:38
佢話「不再做大型巡迴演唱會」,星島標題都係話唔做「大型演唱會」,冇話唔再唱喎⋯⋯
水魚還在,水會繼續c ...

對。
還有她說不做 巡迴啲演唱會,個別地區可能做哩。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

大力大力 發表於 24-9-1 18:32
X 2

我只諗到最愛,自作多情

男爵府

syne403 發表於 24-9-1 18:28
56歲「玉女掌門人」周慧敏(阿V)展開《地老天荒愛一場世界巡迴演唱會》,巡演首站昨晚於澳門倫敦人揭幕,但 ...

咁可以做大型,但唔巡迴既演唱會,
又可以做巨型同中型既演唱會。

水晶宮

大力大力 發表於 24-9-1 18:32
X 2

最經典係自作多情….

伯爵府

syne403 發表於 24-9-1 18:28
56歲「玉女掌門人」周慧敏(阿V)展開《地老天荒愛一場世界巡迴演唱會》,巡演首站昨晚於澳門倫敦人揭幕,但 ...

"無預警"?!..其實我諗緊點解佢仲要開演唱會。

珊瑚宮

回覆樓主:

根本唱唔到, 咪難為自己, 聽衆受罪

珍珠宮

歌迷大哭

珍珠宮

回覆樓主:

如有利於經濟,開都冇所謂,不过不是我那杯茶

子爵府

唱到咁都出嚟開「大型巡廻演唱會」,唔係為咗掠水,我真係唔信,佢如果同fans聚會嗰啲就話ok,依家咁做,好cheap,面皮又厚!

公爵府

回覆樓主:

已經56
又唔唱得
見好就收算聰明

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊