自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

發表於 4 天前 |只看該作者
何伯及何太因《東張西望》而「成名」變話題人物,他們雖然熱度大減,但仍日日開直播。昨日(16日)何太直播期間竟因為無國界醫生一個留言而爆喊。何太成為網絡紅人,早前有網民指她的平台流量會得到收入,何太近日在直播期間自爆有不少粉絲課金給他們,並自言會將「課金」捐去無國界醫生。不少網民立即到無國界醫生社交網專頁,紛紛留言追問何太有否捐款,有沒有文件證明等等,而機構收到海量留言後,亦澄清與何太沒有合作:「最近我們收到查詢有關無國界醫生(香港)是否曾授權『何太生活語錄』頻道為無國界醫生籌款。無國界醫生目前並沒有與該頻道合作任何募捐籌款活動。」 網民質疑何太借機構「搵食」,批評她的做法。

唔怪得話佢直播爆喊,原來俾人踢爆

男爵府

回覆樓主:

有心捐,會直接捐啦,駛咁轉折課金俾佢再捐俾無國界?

333s    發表於 3 天前

伯爵府

回覆樓主:

呢隻河馬為咗錢真係咩都做得出

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

要報警查吓

男爵府

回覆樓主:

佢面皮真係幾尺厚

伯爵府

牛年勳章

發表於 3 天前 |只看該作者
佢以為真係以為網上隨便講唔使負責任?
同埋點解仲有人關注呢個人? 唔睇唔理佢等佢冇view 咪好

伯爵府

回覆樓主:

呢條正一騙徒,小紅書有人響佢直播片段數,河馬講咗十次將全數課金捐去毛腳怪醫生,講講下突然變咗話會捐10%,再講下喊下竟然話唔捐喇,咁仲唔係呃人捐款

子爵府

syne403 發表於 24-9-17 23:03
何伯及何太因《東張西望》而「成名」變話題人物,他們雖然熱度大減,但仍日日開直播。昨日(16日)何太直播 ...

真係好樣衰

公爵府

唔想見到佢

子爵府

nisha 發表於 24-9-18 00:34
佢以為真係以為網上隨便講唔使負責任?
同埋點解仲有人關注呢個人? 唔睇唔理佢等佢冇view 咪好
...

同意
其實睇佢既人都真係幾無聊,一個咁既人都可以日日開直播仲吸引咁多人睇,坐定定喺屋企發up瘋就有錢收唔怪得連我仔都話第時要做youtuber,拍片周圍去食下野、夾下公仔,打下機,有得食有得玩仲有錢收

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

太假
有二五仔utubers分別出現於酒店房內
指示跟稿讀及提示二人做戲
出街又有二五仔在現場偷拍

徹頭徹尾做大龍鳳
唔識字最好失聲停播

珍珠宮

goldpiglet 發表於 24-9-18 03:16
太假
有二五仔utubers分別出現於酒店房內
指示跟稿讀及提示二人做戲

成班人做假搵錢,話吾定直播課金既人都系自己人,引人落叠

象牙宮

蕃薯仔媽媽 發表於 24-9-18 01:00
呢條正一騙徒,小紅書有人響佢直播片段數,河馬講咗十次將全數課金捐去毛腳怪醫生,講講下突然變咗話會捐10 ...

毛腳怪醫生

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

呢條肥婆正一係騙子,咁都有人信佢會捐出去做善事,希望佢快啲收皮,唔想響YouTube見到佢

大宅

回覆樓主:

其實無人睇就會自動流失,呢條8婆一早要收皮啦,都唔明有乜好睇

Earlgreygrey    發表於 3 天前

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

syne403 發表於 24-9-17 23:03
何伯及何太因《東張西望》而「成名」變話題人物,他們雖然熱度大減,但仍日日開直播。昨日(16日)何太直播 ...

佢真好令人煩厭 ,但又有人會落叠,救命

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

傻人先會信佢同睇佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

成日呃人,真係好討厭

伯爵府

到而家都仲有人對佢有興趣, 莫名奇妙, 咁比佢呃都抵啦

大宅

呢個人已經無存在嘅價值,同埋討論嘅空間

首頁

尾頁

跳至