跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

有冇媽咪睇過恒香對面個两間眼科呀?
邊間好D?我係想睇視網膜呀?
因右眼黃斑有事以經睇唔倒.而家左眼又開始有事.我以睇過眼科,醫生只說觀察,我而家每日都好驚,驚到セ都冇心情做唔知點算.

大宅

元朗就唔知, 我睇開果個係旺角. 有沒有興趣

複式洋房

我建議你睇 "林順潮"
佢現在很出名..
我女細個陣 睇佢...有十四年前...
中文大學...眼科醫院....
佢好專業...好有耐性...好好人...
以前佢係中文大學附屬在"威院"掛鉤...
現在無變...都是附屬"中大"...不過...改了名
眼科醫院...好高興佢為人...不會出了名就去掛私家醫生牌...
你查下資料..有需要我再幫你查多些資料...
不用擔心...需要幫忙盡管出聲...
我有醫生可以醫奇難雜症...

侯爵府

最近見炮仗街有一間新開的眼科診所

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 clt_linda 於 09-7-25 21:43 發表
元朗就唔知, 我睇開果個係旺角. 有沒有興趣

可否比詳細資料我呀,唔該.

大宅

chloe666 已pm, 你參考下

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

年老外婆要做白內障手術, 請介紹元朗區好的眼科醫生。 (最緊要有醫德呀)

等不及政府輪候, 請大家幫忙提供...

萬謝!
梁媽媽

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 clt_linda 於 09-7-27 21:48 發表
chloe666 已pm, 你參考下

可否PM埋俾我呀!
謝謝

大宅

好媽媽勳章

黃斑症通常發生係D老人家身上喎!白內障漸趨年青化,30幾已經有人在.
黃斑症可以醫喎!我爸爸大約年2年前造過這樣手術,好簡單的.第1次是用激光,點知隻眼另1處又有,再造第2次,是手術刀的,每次手術大約是$25000至$30000,覆診每次計;後來又有白內障,再造另一種白內障手術,換晶片,大約$15000;全部都是在"眼X專科中心",中環和九龍都有中心;實則自己都覺貴,聽講"養和"都有造呢D手術,其實真係好普遍,價錢反而比"眼科X專科"平,你試吓打電話去問啦!

原帖由 chloe666 於 09-7-25 16:33 發表
因右眼黃斑有事以經睇唔倒.而家左眼又開始有事.我以睇過眼科,醫生只說觀察,我而家每日都好驚,驚到セ都冇心情做唔知點算. ...

大宅

你有無近視, 如果有深唔深呢?
原帖由 chloe666 於 09-7-25 16:33 發表
因右眼黃斑有事以經睇唔倒.而家左眼又開始有事.我以睇過眼科,醫生只說觀察,我而家每日都好驚,驚到セ都冇心情做唔知點算. ...

首頁

尾頁

跳至