自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

easter去番禺同長隆玩,聽聞市橋有地方行街,是嗎?
有人去過嗎?市橋是一個怎樣既地方?可形容一下嗎?
是否shopping食野集結一身?剛才serach過,佢好似分東南西北,哪我應該選哪裡逛呢?因時間緊迫,thx~~

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

o.....係呀??中旅社d人又話可去果度行下既 仲有冇其他人有意見

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唔係呀, 我去過市橋, 好多野行, 好多野賣喎, 因為我鄉下響番禺, 市橋係市中心好熱鬧, 又有大型商埸, 不過d消費都唔平, 按摩果d仲貴過深圳, 其實好睇你識唔識路, 隔條街都差好遠.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

都叫好多野行架wor!
睇你要求d咩啦,
有勁大既華潤萬家,夠你行一個下午,
食野hk人熟悉既kfc,m記,小肥羊,
識路既都好多其他野食架,
因為屋企人係附近買了屋,次次都會搭車出市橋行架,買下d日用品都幾好..!

侯爵府

好媽媽勳章

答dei問句, 你去長隆跟tour定package ? 幾錢 ? 跟邊間, 你係米住番長隆, 白虎房 ?
原帖由 nakoko 於 10-3-22 11:03 發表
easter去番禺同長隆玩,聽聞市橋有地方行街,是嗎?
有人去過嗎?市橋是一個怎樣既地方?可形容一下嗎?
是否shopping食野集結一身?剛才serach過,佢好似分東南西北,哪我應該選哪裡逛呢?因時間緊迫,thx~~ ...

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 花王潔霸 於 10-3-22 11:45 發表
唔係呀, 我去過市橋, 好多野行, 好多野賣喎, 因為我鄉下響番禺, 市橋係市中心好熱鬧, 又有大型商埸, 不過d消費都唔平, 按摩果d仲貴過深圳, 其實好睇你識唔識路, 隔條街都差好遠. ...

係囉....嚇得我丫....
我聽人講好多野行架.....
oic....d野唔平....仲諗住shopping tim....咁齋睇算lu 咁知唔知邊條街有平野 我住番禺d酒店,係咪行路唔到市橋,一定要搭車

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 lyctina 於 10-3-22 11:57 發表
都叫好多野行架wor!
睇你要求d咩啦,
有勁大既華潤萬家,夠你行一個下午,
食野hk人熟悉既kfc,m記,小肥羊,
識路既都好多其他野食架,
因為屋企人係附近買了屋,次次都會搭車出市橋行架,買下d日用品都幾好..! ...

hi...朗朗媽
咁你熟唔熟市橋呀 如果食lunch有咩好介紹

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 ShinTeresa 於 10-3-22 11:58 發表
答dei問句, 你去長隆跟tour定package ? 幾錢 ? 跟邊間, 你係米住番長隆, 白虎房 ?

我自由行買package去呀,中旅社,2大1小住番禺酒店+馬戲同歡樂世畀$2,234
上次住過長隆,感覺一般同勁貴,所以今次試下住其他

侯爵府

好媽媽勳章

請問你住 番禺邊間hotel? 我知有間香江都係番長隆, 價錢真係平一節, but我又諗住last1次帶阿女去長隆, 想住 番呢間, 豪1次, but 真係超貴law
原帖由 nakoko 於 10-3-22 12:15 發表

我自由行買package去呀,中旅社,2大1小住番禺酒店+馬戲同歡樂世畀$2,234
上次住過長隆,感覺一般同勁貴,所以今次試下住其他

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 ShinTeresa 於 10-3-22 12:18 發表
請問你住 番禺邊間hotel? 我知有間香江都係番長隆, 價錢真係平一節, but我又諗住last1次帶阿女去長隆, 想住 番呢間, 豪1次, but 真係超貴law

永成
我反而覺得長x酒店過仟一晚唔係咁值,都唔係好靚啫,又簡陋,只係標榜主題啫,尤其住左呢度,邊度都唔願去,我都問過,同樣package要over$4,500

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

巿橋而家發展得幾好, 有大型商場, 類似冒險樂園的遊樂場所, 有勁多食肆和足底按摩. 識路的話, 有一間開咗幾年酒店仔普通雙人房都係二百幾蚊一晚, 算新淨(話就話開咗幾年但有一part係新翼, 嗰邊大約2年左右), 响瑞華苑後面. 不過要去返長隆就好唔方便.

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 方麗娟 於 10-3-22 12:58 發表
巿橋而家發展得幾好, 有大型商場, 類似冒險樂園的遊樂場所, 有勁多食肆和足底按摩. 識路的話, 有一間開咗幾年酒店仔普通雙人房都係二百幾蚊一晚, 算新淨(話就話開咗幾年但有一part係新翼, 嗰邊大約2年左右), 响瑞 ...

唔該晒,請問知唔知5大2小(5歲)係咪唔可以坐一架的士?
我剛才聯絡左上面一隊車隊,有7人車call,我想清楚了解係咪唔可以坐到一架的士

首頁

尾頁

跳至