跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有人話佢d藥好勁, 又話快好....唔知應唔應該俾個女睇佢...

複式洋房

我唔知佢睇兒科得唔得,我自己就睇佢既~有時都會見到佢有小朋友去睇~
原帖由 ma828327 於 10-4-7 11:41 發表
有人話佢d藥好勁, 又話快好....唔知應唔應該俾個女睇佢...

男爵府

我都係傷風感冒睇咗好多次唔好先睇佢, 因為我都聽人話佢d藥較重, 另佢係耳鼻喉專科

大宅

好媽媽勳章

我bb的時候(三十年`)已經~睇丁醫生.
佢醫人係有一手的, 否則都無咁多病人睇佢啦.
但係...........
如果各下要睇佢, 首先要接受佢醫務所好細間. 入左一個病人. nurse就叫定下一個人响門口等.
當你入去睇醫生, 1-2 mins 會出番黎, 睇得好快, 佢聽你講二句就話出得去.
你唔好介意囉,
佢係咁架喇. 睇睇下就慣.

大宅

佢係唔係耳鼻喉專科我就唔知, 見佢個診所門口都無寫係(專科), 好似只是寫(西醫),

多人睇唔代表一定好, 可能是多舊街坊睇開, 食咗藥無事咪再支持囉

人人話佢d藥較重, 但係食藥唔係食糖喎, 難道藥重就無副作用嗎?

又貴, 又簡陋, 我就覺得荃灣唔係得佢一間囉,仲有好多西醫的!

民房

小朋友(十歲以下)搵兒科啦~佢係耳鼻喉專科,睇流感一流, 丁醫生比較有性格, 不過冇所謂, 人地真係有料, 你唔聽佢忠告咪睇多幾次西醫囉, 我最鐘意佢夠快(香港人嘛), 人多都唔使下下等好耐, 我睇左佢二十幾年, 佢退休都唔知搵邊個好~

首頁

尾頁

跳至