自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

當時應該係興肉女(丰滿), 唔係谷胸女!

咁套戲無理由揾晒D肥妹仔揹飛, 揾鬼睇咩!

伯爵府

係咪全部都係內地演員 ?

原帖由 尼古丁 於 10-9-12 11:43 發表
昨晚睇滿城xx黃金甲, 個個都谷到好唔自然, 有咁多大演員, 排場, 唔使sell性感女星, 都有人睇

係咪唐朝真係, 興咁谷晒出黎?

男爵府

唐三彩啲仕女公仔 或仕女圖, 係著低胸裝, 不過佢地頭大同甩色, 人地唔講我都唔留意佢地係著低胸裝。至於谷胸就真係唔多覺。

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

低胸裝都係唐朝時先有

而西方國家係抄返來帶回國
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唐朝係比較開放,
個陣我去參觀個D文物,
佢地確實係興著低胸裝,
不過會唔會谷胸就唔知喇

水晶宮

可能系皇宮生活太富裕太舒服...食飽飯冇野做...谷下咪咪爭收視...但求在眾多妃嬪中給皇帝留下深刻印象...
少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

大廚勳章

唐朝的確係好開放,d衫確係低胸的,因為受西域文化影響...李白都係來自西域,所以你見佢d詩好豪氣架

至於谷胸我估似乎係現代加上去的,如果唔係點吸引人睇...

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我見過D圖片真係咁,不過最奇怪就係話越富貴先可以咁露,窮人只可露得少!我自己都感覺莫名奇妙。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我之前睇左,估唔到比想像中好睇.個個演員都做得好好.包括周x倫.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

嘩! 呢套野睇都我同C6眼甘甘 ,個個女人都露半球,真係鄧佢哋谷胸辛苦! 可惜係一套大爛片,又一呃鬼佬豪華之作!

水晶宮

原帖由 alicemic 於 10-9-12 14:58 發表
嘩! 呢套野睇都我同C6眼甘甘 ,個個女人都露半球,真係鄧佢哋谷胸辛苦! 可惜係一套大爛片,又一呃鬼佬豪華之作!

我都覺得套戲幾爛...就算嗰時我都係幾鐘意周杰倫...都係咁話......完全唔知套戲想點...故事又唔得.

男爵府

套野,好舊啦喎

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我老公話我做"臨記"都無資格
原帖由 21g 於 10-9-12 03:25 PM 發表
套野,好舊啦喎

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我之前幾鍾意睇劉燁....但套野, 真係爛到想界爛chair

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 牛精仔 於 10-9-12 16:12 發表
我之前幾鍾意睇劉燁....但套野, 真係爛到想界爛chair

你乘機想換傢C咋!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 alicemic 於 10-9-12 16:14 發表

你乘機想換傢C咋!
入場睇架....驚比差人拉上差館only...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

翡翠宮

原帖由 牛精仔 於 10-9-12 16:16 發表
入場睇架....驚比差人拉上差館only...

好捨得呀 ! 我C6死都唔肯入場,佢話呢套野影評唔好,連10蚊老番都慳返唔買。 尋晚睇完,隻佬好招積咁講︰都話10蚊都唔值架啦! 串得佢!

琥珀宮

又唔係差得咁誇,冇驚喜啫。成齣電影,最鍾意只有首主題曲《菊花台》,服飾冇咩特別,外國宮闈片多數都著成咁。

呢齣電影有提到係唐朝嗎?好似唔多覺有提係邊個朝代,都唔係正宗唐朝服飾,除左低胸外衫之外。

首頁

尾頁

跳至