自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

網上還是在門市好呢??

男爵府

好媽媽勳章

男爵府

呢幾日x之賭有d電器幾平,同網上鋪差吾多,我打左電話check價,計過平先至去落單。

有無人知點解佢d野點解會平過出便?

男爵府

好媽媽勳章

http://www.price.com.hk/買, 得唔得ga??

水晶宮

熱血金章

美的家

大宅

好媽媽勳章

真係要格過價先知
有d貨係網上平
但有時d大舖做promo
又會平過網上買喎

至於安全 ... 基本係行貨就應該安全啦
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 215702 於 11-3-22 17:29 發表
http://www.price.com.hk/買, 得唔得ga??

我訂左部吸塵機,係平過出面家

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 215702 於 11-3-22 13:58 發表
網上還是在門市好呢??

我最近都要換過房d傢私,去而加睇左一個5x8衣柜5千幾,一張4x6床架好平999.-一個5筒柜2800.-就咁睇8千幾9千蚊都接受到啦,點知而加要比裝工,一件就係10%,如果一次裝哂所有就1500.-運費200.-上樓每層另加.

後來我行街見間室內設計有我鍾意d傢私就入去問,一千蚊呎,我做左4x6床2,980,4呎衣柜4000.-,5筒柜1500.-仲有一個裝飾柜用來封左個窗一千蚊包安裝包送貨.

如果要比較只係而加果d叫新潮d,但講料設計公司d好好多,張床來比,一張只係床架,一張係有埋3個柜筒仔又可以擺被,起碼訓落去扎實d,衣柜個背板起碼唔會"搖搖板"咁啦.
我以前都試過上網訂,有樣野會麻煩d,因為係你比呎吋佢,一有錯誤就係你責任,加上來到安裝有花有次,又要約時間攞返d貨上去又要等再落過來,我上次只係個柜都攪到一頭煙啦.
<br><br>

大宅

JUSCO真係平,我星期一本身想買抽濕機,周圍都冇貨,唯有去JUSCO睇吓諗住貴D都要買,點知平過格價網成$600,仲第2日就送貨;佢做緊優惠每$2000就減$100;我睇過雪櫃都平,簽AEON/渣打卡就免息分期,比CASH同簽卡一樣價錢,如果有J-CARD比CASH就有得儲分,不過唔知今日仲有冇

男爵府

好媽媽勳章

其實都想知室內設計邊到便, 令, 正~
你地知啦, 全bk 最窮就係我...花師奶~
樣樣都要最便, 我地才有機會脫貧呀~

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我D家電通常喺香港家居購物協會買的
先係市面睇啱心水的家電,記低價錢,牌字,型號,
再打電話去香港家居購物協會問價
通常係會平過市價的,
我覺得OK,就會同佢地落單
我買的家電全部都有送貨,保養
有時仲可能會有D小家電送
仲有你可以問下佢地
呢類家電,邊個型號會好D,
佢都可以給你意見
或者會介紹更好的牌子型號給你考慮
你可看看佢地的網頁
http://www.hkcpss.com.hk/

PS,我唔係佢地的STAFF,只不過我覺得真係唔錯,所以介紹你
希望可以幫到你

子爵府

好媽媽勳章

今個星期工聯會做緊盤點清貨,可以去睇下格下價喎

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

係呀
香港家居協會都唔可以分期架

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

教協係咪平出面好多? 多唔多款?

首頁

尾頁

跳至