論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

本來唸住買 海馬張 單人梳化床, 點知現在無做特價 要成($900) 一張, 之前都係($500) 唔洗,
現在覺得太貴啦, 個工人本月13號就到我家, 我想買一張似梳化的床比佢訓, 請問大家知唔知除左 海馬 , 實惠, 還有沒有 其他地方 可以買到這 類型的 單人梳化床,,,, 急急....thanks

男爵府

海馬的三摺床玉?

大宅

你去直銷中心睇下啦

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

試試DSC, IKEA
同埋見YAHOO都有人放二手, 可以睇睇賣家近唔近你果頭

大宅

Second hand 三摺床玉 bought from Pricerite. Grey color and use not more than 8 times. It's at my Kwun Tong office now.
<SOHO 三摺梳化床,灰色,910WX600/1800DX560HMM,SW-9B>

http://e-catalogue.pricerite.com.hk/e/default_home.asp

大宅

Original HK$659. Second hand price for sell $280 only. You can take it at any time.

男爵府

陪月勳章

我之前係實惠買左張..都唔平, OVER $1000.

不過打開之後有成3呎寬架...

男爵府

回覆:想問邊度有得賣單人梳化床呀~?? 急急

吉之島有三款摺床,價錢$4xx to $7xx,好過sofa床

別墅

買二手

大宅

我有摺床2呎半x6呎(鐵架,有薄褥),舊年有親友來住,只用了兩星期.

原價$5xx, 現售$250-. (在沙田)

男爵府

上個月係實X買咗張2.5呎摺床俾賓賓, $499 + $80運費, 朝行晚拆, 都OK.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我係IKEA 買, 有3呎, 吾記得幾多$, 放係廳, 工人病左時, 就叫佢出廳訓(吾好傳染比個女)

複式洋房

我上年係海馬買咗張navy 色可疊梳化床,不常用。剛剛又訂做咗張上下格床本月11號到貨。二手,你有興趣嗎?沙田。

複式洋房

我上年係海馬買咗張navy 色可疊梳化床,不常用。剛剛又訂做咗張上下格床本月11號到貨。二手,你有興趣嗎?沙田。

複式洋房

回覆:suki1012 的帖子

複式洋房

I see one store (in Sai Wan Ho) which mainly sell the traditional wedding items but do have foldable 三摺床玉, range from $200 to approx.$400. You may want to check it out too.

象牙宮

回覆 suki1012 的帖子

1. 你要不要為自己慳錢先?
2. 為家里慳地方, 又一些空間?

如果是 :

1. 買 二/三摺床肉 就可以了. 不佔地方.
2. 鋪上床單睡地 就可以了. (工人她拖了地, 放上床肉睡)

DSC 可考慮.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

榻榻米
床垫海绵床垫硬质棉床垫 可拆洗/折叠 单人床垫
"1.0m(3.3英尺)床"
"1.5m(5英尺)床"
自选厚度。单层海绵有3cm 5cm....

**太厚就佔地方喲!

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

洋房

回覆:333s 的帖子

宜家家私$500左右,3呎梳化床

象牙宮

回覆 iris7115 的帖子

我只花 百多元呀買呀. 當然不是 ikea 啦.

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至