自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問吓,邊處 有得做 英文名字吊咀,
見人帶住 好靚,
唔知MaBell有無得做呢?

kitten078  你facebook add - Queen's Jewelery .
呢度有呀~  發表於 11-7-12 16:16

子爵府

畀面勳章

我見到一田有間店可以自訂英文名字吊咀, 不過好似要成$800左右, 我又唔記得叫咩名.

另外, 你係YAHOO拍賣都可以搵到...

大宅

回覆 rain621 的帖子

SORRY, 是否沙田 一田 或 大埔一田呢?
THANKS.

子爵府

畀面勳章

沙田 一田

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我响yahoo見,間中都有人訂呀

洛婷  貴嗎 ???  發表於 11-7-12 17:03

大宅

回覆 rain621 的帖子

THANKS.

象牙宮

回覆 tangma 的帖子

pendant = 吊咀
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

洛婷 貴嗎 ???

二百多至三百多...個款巳經唔錯了

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至